promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Milwaukee Brewers (J. Guerra) – Colorado Rockies (J. Gray)

Spel Nr1:

Rockies ML @ 1.93 (betsson) ... Insats: 7 Units


Motivering:

Rockies starting pitcher i premiären Jon Gray har framtiden för sig och visade redan ifjol att han har riktigt bra nivå. Tyvärr så blir ju ERA hög pga att hans hemmaplan är den värsta för pitchers. Han WHIP är betydligt bättre och på bortaplan lyckas han bättre vilket är förståeligt. Gray har en ganska fin försäsong bakom sig och kommer in till denna säsongen som Rockies bästa pitcher och jag tror han har goda chanser att fortsätta utvecklas. Gray brukar ha väldigt mycket strikeouts vilket är ett bra tecken då en strikeout kan ta ur han ur knepiga situationer som kan uppstå under matcherna.

Guerra som startar för Brewers har inte framtiden för sig då han är 32 år. Han kom lite från ingenstans ifjol när han var lysande stora delar av säsongen. Normalt sett så borde Guerra bli sämre till denna säsongen då han inte visat tidigare att han har så hög nivå som han hade ifjol. Försäsongen bådar inte gott för Guerra som varit helt urusel över 6 starter. Visst händer det att pitchers växlar upp nu när det är grundserien och allvar men det är inte det lättaste. Självklart vill man även spela bra under försäsongen för att komma in med en bra känsla men Guerra har inte fått till det och eftersom han inte är någon MLB veteran så tror jag inte han har så lätt att vända på steken omgående när allvaret drar igång idag.

Pitchingduellen är ganska jämn i mina ögon. Guerra hade bättre stats ifjol, men Rockies pitcher får också sämre stats på grund av sin taskiga hemmaplan. Stor chans att Gray fortsätter bli bättre denna säsongen och Guerra bör bli sämre. När då Gray då har den klart bättre försäsongen av dessa 2 så tror jag Rockies kan ha liten edge i pitchingduellen.

Även om pitchingduellen är jämn så är det i batting ordern som den stora skillnaden finns eftersom Rockies har en av ligans bästa offensiver vilket man inte kan säga om Brewers. Precis som igår så är det bara 1 spelare från Brewers som skulle ta plats i Rockies lag och det är Ryan Braun. Han måste bära Brewers offensiv vilket blir svårt många gånger medans Rockies har en handfull med högklassiga batters som kan vara avgörande.

Tycker oddsen är alldeles för jämna här då jag håller Rockies som klara favoriter!


BOL!
Spela på Betsson och få Se bonus här
Baseball

Milwaukee Brewers (J. Guerra) – Colorado Rockies (J. Gray)

  • Datum:
    03 apr 2017
    20:10
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td