Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Colorado – Chicago

Chicago avslutar grundserien med tre bortamatcher som mest bara ska betas av - svårt att se laget vara som bäst och ikväll är oddset i Colorado märkligt lågt.

Det har svängt en hel del kring Chicagos prestationer på sistone och givetvis är tabellsituationen en solklar förklaring. Segern i väst har i praktiken varit klar länge, samtidigt som det hela tiden sett svårt ut att hugga Presidents Trophy från Washington. Så kommer det också att bli. Några riktigt svaga prestationer de senaste veckorna, inte bara 0-7 i Florida, och man har själva pratat om att inställningen inte varit den hetaste. Testat en del nya formationer och att Anisimov går skadad är ett avbräck.

Exempelvis var man nära att bränna hemma mot Colorado för en tid sedan, vände 1-3 till 6-3 sent. För Colorado är detta näst sista hemmamatchen. Snart får man semester från denna hemska säsong men på sistone har man ändå visat hygglig tåga. Står på vedervärdiga 45 poäng - att nå 50 kan kanske vara en liten morot... Kan man tycka att detta är inspirerande finns alla chanser för Colorado att vinna detta på glöd. Stoppade St Louis i förra hemmamatchen och har gjort flera bra matcher mot Chicago under säsongen.

Konstiga odds här, är satta som att Chicago skulle brinna för segern. Kan inte riktigt se en sådan prestation av laget här och det är tydligt värde på ligans sämsta gäng.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

Colorado – Chicago

  • Datum:
    05 apr 2017
    03:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: USA
  • Liga: NHL
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td