Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Exquisite Sisu – Övriga

Solvalla lopp 8:
Vi har gått igenom omgången och här har vi hittat en riktigt guldodds som bara måste spelas. Det handlar om 2 Exquisite Sisu som vi tycker har toppchans att vinna detta lopp. Hästen gjorde årsdebut senats och var klart godkänd. Under fjolåret gjorde han många bra lopp och var näst senast trea bakom en så pass bra häst som Executive Caviar. Hästen är snabb ut och är den som vi tror tar hand om ledningen. Det blir även massa spännande ändringar till denna start då Nordström slänger på ett helstängt (open eye senast) samt jänkarvagnen till denna start. Det borde ge en bra effekt och vi tror han leder detta runt om. Till fina 8.50ggr pengar så tvekar vi inte en sekund, vi kliver in med 5 units, utan att tveka!
Trav

Exquisite Sisu – Övriga

 • Postad:
  05 apr 2017
  10:56
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 8,50
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  05 apr 2017
  21:03
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Executive 2017-04-05 21:19

Tack för tipset! Snyggt :-)
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här