Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Milwaukee Brewers (Z. Davies) – Colorado Rockies (T. Anderson)

Spel Nr1:

Brewers - Rockies = OVER 7.5 runs @ 1.88 (pinnacle) ... Insats: 7 Units


Motivering:

Jag väljer att gå på samma matchserie igen men denna gången med överspelet då jag anser att denna linan är klart för låg. Hade denna matchen spelats om någon månad så hade linan kunnat varit 9 runs istället.

Igår startade lagen med sina bästa pitchers och vi fick 12 runs i matchen. Dagens starters rankas som Nr2 i vardera lag men dom är väl inte jättelångt ifrån dom som startade igår även om lagen själva ser dom som lite sämre.

Tyler Anderson som startar för Rockies gjorde en helt okej debutsäsong ifjol för sitt Rockies och kändes ganska given i årets rotation. Försäsongen har också den varit okej och en ERA kring 4.00 som han hade under försäsongen är väl ungefär på den nivån han ligger.

Zach Davies gjorde också han sin första riktiga säsong ifjol och var ungefär på samma nivå som dagen motståndare Anderson. Davies har haft det lite tufft på försäsongen och kan få det tufft i premiären mot Rockies tuffa offensiv.

Båda dessa lagen är bygga kring offensiven då man har ganska klena pitchers overall men ganska bra power i offensiven, framförallt Rockies som är otroligt starka offensivt. Man levererade 12 runs igår mot tuffare pitchers än idag och jag tycker det ska vara goda chanser att denna linan klaras enkelt.

Brewers hemmaplan är en ganska hittersvänlig ballpark vilket bjuder in till många runs i matcherna.

Linan är satt som att det är två bra pitchers som startar mot lineups som inte är speciellt vassa offensivt och på en arena som är bra för pitchers och det är ju precis tvärt om.

Jämför med Athletics - Angels idag som har samma lina mellan två lag med bättre pitchers, sämre offensiv och en pitcher friendly ballpark.

Här har vi medelpitchers i bästa fall mot starka offensiver på en hittervänlig ballpark som injuder till höga scorer.

Linan är för lågt satt sett till lagens och pitchers normala kapaciteter och när offensiven redan fungerade i premiären igår så är det goda chanser att vi når minst 8 runs i denna matchen tror jag!


BOL!
Baseball

Milwaukee Brewers (Z. Davies) – Colorado Rockies (T. Anderson)

  • Datum:
    05 apr 2017
    01:40
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här