Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Los Angeles – Calgary

Calgarys mardröm heter Anaheim - för att slippa dessa i slutspelet vore det klokt att torska inatt...

Calgary kommer närmast från dubbla förluster mot just Anaheim, 3-4 och 1-3. Det senaste mötet spårade ur till ett sjöslag i slutperioden. Totalt har Calgary 1-4 i matcher mot Anaheim denna säsong. Ifjol var det 0-5 och året innan blev det 1-4 i matcher i slutspelsserien. Inget snack om att Calgary bra gärna slipper Anaheim i första rundan, den slutsatsen känns stark. För att lyckas med det är det således klokt att ligga kvar på nuvarande placering och INTE klättra... Just nu heter motståndet Chicago istället - givetvis jättesvårt även det men Calgary har gjort några bra matcher mot Chicago under säsongen. Dessutom inger dagens Chicago ingen jätterespekt, darrat ganska betänkligt.

Nu kommer Calgary alltså direkt från sjöslaget i Anaheim och det blir tufft att nå några högre höjder, givetvis ligger fokus en vecka framåt i tiden. Gästar ett Los Angeles som visade att det finns kvar en del glöd och aggressioner senast, slog Edmonton med snygga 6-4. Vann även i just Calgary förra veckan. Heder åt Los Angeles, har väl lagt den värsta besvikelsen bakom sig och beslutat sig för en hedervärd avslutning.

Man ska förstås passa sig för att slå fast "läggmatchen" men scenariot kan onekligen beskrivas som troligt. Oavsett vilket är uppgiften svår för Calgary. Hemmaoddset blir jätteintressant!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

Los Angeles – Calgary

  • Datum:
    07 apr 2017
    04:30
  • Sport: Ishockey
  • Land: USA
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td