Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Tampa Bay Rays (B. Snell) – Toronto Blue Jays (M. Stroman)

Spel Nr1:

Blue Jays ML @ 1.80 (betsson) ... Insats: 7 Units


Motivering:

Stroman som startar för Blue Jays här förväntas ta nästa steg i utvecklingen denna säsongen och under försäsongen har han visat att han är redo för det. Han har inte så många innings för Blue Jays på försäsongen men dom få han har är lysande. Han har istället spelat "VM" tillsammans med USA där han var lysande och såg till att USA kunde vinna guldet och han blev faktiskt MVP för turneringen också. Med den fina formen i ryggen så är det inget som talar för att han ska bryta ihop idag när motståndet är ganska klent.

Snell som startar för Rays är också han ung men har inte hunnit visa lika mycket talang som Stroman så här långt. Han fick ett gäng matcher ifjol där det till en början gick ganska bra men sedan blev det sämre när MLB lagen kunde lista ut hans pitches. Försäsongen har inte varit bra för Snell som kommer in i denna säsongen som ett av Rays osäkraste kort i pitchingrotationen.

Blue Jays förväntas vara i toppen av denna divisionen och Rays är sämsta laget i samma division så overall är det klar fördel Blue Jays här. Det är också stor fördel i pitchingduellen så dessa oddsen känns helt fel enligt mig.

Blue Jays har inlett säsongen med 2 raka förluster mot tuffa Orioles på bortaplan vilket inte är någon skam. Nu blir motståndet på en hel annan nivå, dels från man möta Rays Nr4 pitcher samtidigt som man själva kanske startar med sin bästa vilket gör att segerchanserna måste vara betydligt högre än oddsen indikerar.

Jag antar att oddsen dras till det mer jämna pga lagens säsongsinledningar men jämför man pitchers och spelare i denna matchen så är Blue Jays stora favoriter. Endast 2 förluster är ingen formsvacka i baseboll så det ingen panik för Toronto utan det är läge för Blue Jays att komma igång och ta en vinst här mot enkelt motstånd.


BOL!
Spela på Betsson och få 100% till 2500 kr + 150kr gratisspel
Baseball

Tampa Bay Rays (B. Snell) – Toronto Blue Jays (M. Stroman)

  • Datum:
    07 apr 2017
    01:10
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här