Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Real Madrid – Atletico Madrid

Atletico visar försvarsmusklerna i derbyt?

Helgens stora match i Spanien har asiatiskt anpassad avsparkstid så den kör igång redan klockan 16:15 på lördagseftermiddagen: Real Madrid-Atletico Madrid. Real siktar på att befästa serieledningen medan Atletico (tio poäng sämre i nuläget) försöker behålla tredjeplatsen som ger direktplats till Champions League i höst.

Real tog en resultatmässigt mäktig 3-0-seger när lagen möttes i november, men det var inte så att Atletico saknade möjligheter. Faktum är att Atletico hade 16-12 i avslutsövertag, 8-6 i hörnor och med deras mått mätt höga 47% boll. Matchbildsmässigt klarade Atletico av Real väl, men Reals Ronaldo hade en "så'n där dag" när allt gick vägen. Ronaldo gjorde alla Reals mål i minut 23, 71 och 77.

Samme Ronaldo går in till dagens derby med god vigör i benen efter att ha vilats från mittveckomatchen borta mot Leganes. Även Kroos och Bale vilade från den. Real lyckades trots avbräcken vinna med 4-2 mot Leganes. Det är svårt att klaga på någon aspekt av Reals senvår som har varit fylld av dylika vinster. Däremot kan man konstatera att Real inte har mött en lika utmanande defensiv som Atleticos på väldigt, väldigt länge. Målen kommer att vara svårforcerade.

Atleticos försvarsspel är La Ligas starkaste med blott 23 insläppta på 30 matcher. Det är ett försvarsspel som har spetsats till extra på senaste tiden. Atletico har hållit nollan i fem av sex senaste tävlingsmatcherna, varav enda matchen med insläppt mål var 3-1-vinsten mot Sevilla där 3-1-målet kom när Atletico redan ledde med 3-0.

Atletico har inte bara fin målstatistik. Laget håller även nere motståndarnas målchanser till minimala nivåer. Även om Atletico bara hade 39% bollinnehav mot Real Sociedad i mittveckans 1-0-vinst så såg det oerhört stabilt ut defensivt. Sociedad tilläts bara få iväg ett enda ordentligt avslut på mål under 90 minuter, trots 61% bollinnehav! Det var liknande visa förra helgen borta mot Malaga. Malaga hade så mycket som 64% i bollinnehav, men det var anmärkningsvärt få heta målchanser mot Atleticos robusta försvarsvägg.

Visst ska Real hållas som hemmafavorit, men det är jämnare än oddsen gör gällande. Spelläge råder med Atletico Asian Handicap +0.50 till oddset 2.15!

Fotboll

Real Madrid – Atletico Madrid

  • Postad:
    08 apr 2017
    13:08
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: 2 +0.50 (AH)
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,15
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    08 apr 2017
    16:15
  • Sport: Fotboll
  • Land: Spanien
  • Liga: Primera Divison
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td