Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Juventus – Barcelona

Fantastiska fyran buff(on)lar ner Barcelona?

Tisdagskvällens stora fotbollsbehållning är Juventus-Barcelona. Det är en sorts repris på Champions League-finalen 2015 som dock spelades på neutral plan (Barcelona vann med 3-1).

Juventus har en distinkt fördel av Juventus Stadium som är en av Europas tuffaste arenor för bortalagen. Fråga italienska Serie A-lagen... Juventus har en svit på 32 raka hemmavinster i Serie A! Sviten är inte mycket sämre i europeiska cupsammanhang. Juventus är obesegrat i 21 europeiska matcher: tolv vinster och nio oavgjorda. Senaste gången lagen hemmaförlorade i Champions League var år 2013 mot starka Bayern München. Snacka om att Juventus Stadium har blivit en fästning i ordets rätta bemärkelse!

Juventus har länge haft en stark defensiv enhet. Supermålvakten Buffon tjänar vidare i Juventus som sista utpost och tillika lagkapten. CL-finalförlusten från 2015 svider fortfarande för Buffon som säger följande ord inför denna kvartsfinal:

"I have never rewatched the final in Berlin, but I have memories of that night which give me reasons to be positive ahead of tomorrows match. They were much stronger than us, especially in the way they approached the game. Now we have two more years of experience at this level which allows us to play in such games with a different mentality."

Buffon har rätt i att Juventus har skaffat sig mer erfarenhet och en bättre mentalitet. Juventus har därtill skaffat sig en offensiv som är snäppet vassare än tidigare. Det må vara svårt att ersätta legendaren Pirlo som inte längre spelar kvar 2017, men spetsen längst fram är klasser bättre 2017 än 2015. Juventus förfogar bland annat över Fantastiska Fyran bestående av fyra högintressanta offensiva spelare: Cuadrado, Dybala, Mandzukic, Higuain. Tränare Allegri har bekräftat att samtliga fyra kommer att starta här. Det betyder att Barcelonas försvar kommer att få händerna fulla hela kvällen.

Hur bra är dagens Barcelona? Det är ingen lätt fråga att besvara. Topparna har varit höga och dalarna djupa. Det illustrerades övertydligt i åttondelsfinalerna mot PSG där Barcelona föll 0-4 borta och vann 6-1 hemma. Den sämsta respektive bästa matchen för säsongen.

Barcelona har inte hållit jämna steg med Real Madrid och ligger således tre poäng bakom rivalen i La Liga. Helgens ligaflopp mot Malaga svider kraftigt. Barcelona förlorade med 0-2 och var inte speciellt nära att vinna matchen. Som flera gånger förut denna säsong hade Barcelonas mittfält svårt att dominera som i fornstora dagar. Det kan bli en faktor även mot Juventus eftersom Barcelona får vara utan avstängde nyckelmittfältaren Busquets.

Det kompletta, hemmastarka Juventus kommer inte att vika en tum medan ett ojämnt Barcelona mycket väl kan stå för ännu ett snedsteg på bortaplan. Jag spelar gärna på Juventus med Asian Handicap 0 (samma som "moneyline", d.v.s. insats tillbaka vid kryss) till fördelaktiga oddset 1.94.

Fotboll

Juventus – Barcelona

  • Postad:
    11 apr 2017
    16:57
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: 1 0 (AH)
  • Insats: 7,00
  • Odds: 1,94
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    11 apr 2017
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: Champions League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

lokalime 2017-04-11 23:16

snyggt!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td