Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

AIK – Hammarby

Gnaget käkar upp trevande Bajen?

Säsongens första storderby i 08-området spelas emellan AIK-Hammarby. Traditionellt sett brukar dessa derbyn kunna bli täta och dramatiska, men undertecknad förväntar en utklassning till AIK:s förmån i dagens match.

AIK har förvisso ingen stark försäsong i ryggen. Laget tackade för sig tidigt i Svenska Cupen och gjorde några i övrigt mediokra träningsmatchinsatser. Premiären mot Häcken (0-0) var inte heller av bästa slaget.

AIK:s senaste 2-1-vinst borta mot Elfsborg var däremot en hyperspetsig fjäder i framtidshatten. AIK visade prov på stark defensiv i kombination med att offensiven äntligen började hitta rätt. Noterbart är att högeffektiva AIK vann antalet avslut med 12-7 mot Elfsborg, trots blott 40% bollinnehav mot Elfsborgs 60% boll!

Hammarby har inte varit effektivt ur någon synvinkel, vare sig defensivt eller offensivt. Nye danske tränaren Jakob Michelsen upplever en omgående minikris på nya jobbet. Till viss del är det Michelsens eget fel p.g.a. spretiga spelstrategier. Till en annan del är det även spelarmaterialetss fel.

Även om mittbacken Magyar har sett bra ut på försäsongen så har han som väntat gått sämre nu vid tävlingsmatcherna. Det är ingen mittback att hålla i handen i det långa loppet. På innermittfältet - särskilt viktigt i en derbymatch som den här - har Hammarby vidare mycket stora svagheter. En åldrande Kennedy bildar innermittfältspar med nyligen skadeåterkommande Persson här. Hur ska de två vinna mittfältsslaget emot AIK-trion Olsson, Thern och Ishizaki?

Som sagt. Det luktar klar AIK-seger. Jag tror inte ens att det blir spännande. Spela derbyfavoriten till fördelaktiga odds!

Fotboll

AIK – Hammarby

 • Postad:
  17 apr 2017
  14:13
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 1 -0.50 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,79
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  17 apr 2017
  15:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Allsvenskan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td