Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

IFK Göteborg – AFC Eskilstuna

Änglarna kommer ner på jorden mot underskattat AFC?

Det klassiska och allmänt omtyckta IFK Göteborg tar emot den häcklade impopularitetsklubben AFC Eskilstuna. Fotboll är dock ingen popularitetssport - har oddsmarknaden glömt det?

Visst har IFK Göteborg inlett över förväntan med fyra poäng från två riktigt svårspelade uppgifter. Starkt att klara kryss hemma mot Malmö FF (1-1) och ännu starkare att manövrera ut Sirius tydligt borta (2-0). Det är dock först i denna tredje match - med pressen på Göteborgs axlar - som de blir testade. Klarar Göteborg anno 2017 att föra spelet och vinna enkelt som storfavorit?

AFC Eskilstuna är ett svårbedömt lag som fått pusselbitarna på plats sent. Gästernas kollektiva förmåga är definitivt en bra bit ifrån den bästa möjliga. Samtidigt så ska det sägas att förra veckans insats mot Örebro SK gladde. Faktum är att AFC spelade ut Örebro långa stunder (främst i första halvleken) och borde ha vunnit den 2-2-matchen. Ett annat verktyg i erfarenhetslådan är att AFC besegrade självaste Malmö FF i träningsmatch kort inför seriestarten. Klarar man att spela som mot Örebro och till och med slå Malmö FF så kanske man är någon slagpåse. Underskattar oddsmarknaden AFC p.g.a. deras namn?

Om någon hade gett +1.50 måls försprång till nästan dubbla pengarna på ett av Göteborgs allsvenska motståndarlag inför serien hade jag plockat det direkt. Göteborgs truppkvalitet var/är helt enkelt inte av den yppersta toppnivå 2017. Uppfattningen är inte avsevärt förändrad trots Göteborgs imponerande start. Det misstänkt marknadsunderskattade och formuppåtgående AFC kan ge en kalldusch (eller åtminstone hålla nere siffrorna och undvika förlust med 2+ mål).

Fotboll

IFK Göteborg – AFC Eskilstuna

 • Postad:
  17 apr 2017
  14:36
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +1.50 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,92
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  17 apr 2017
  17:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Allsvenskan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td