Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Porsche Commercial – Övriga

Jägersro lopp 7:
Här väljer vi att spela 10 Porsche Commercial som såg fin ut senats i nya regin Joakim Lövgren. Det blev galopp då men hästen återkom på bra vis efter det och satt fast med sparat över linjen. Han borde gått framåt med loppen och står han på alla fyra så rundar han dessa. Vi kliver in med 4 units till 3,75. Utan att tveka!
Trav

Porsche Commercial – Övriga

 • Postad:
  18 apr 2017
  18:15
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 4,00
 • Odds: 3,75
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  18 apr 2017
  20:30
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

abatho 2017-04-18 19:11

tar med den påV64
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td