Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Counterfeightr – Övriga

Åby lopp 6:
Här väljer vi att spela 3 Counterfeightr som inte har fått till det i år men sett fin ut före och efter galopperna. Sköter han dig denna gång så duger han mycket bra i ett gäng som detta och det är bra träningsrapporter till denna start. Till 8ggr så tvekar vi inte en sekund, utan kliver in med 3 units!
Trav

Counterfeightr – Övriga

 • Postad:
  19 apr 2017
  13:30
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 3,00
 • Odds: 8,00
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  19 apr 2017
  20:30
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

mikaels 2017-04-19 14:03

8,75 på unibet

abatho 2017-04-19 13:47

ja får fundera på det
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td