Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Dubbla + hcp

Spel Nr1:

Bulls +12 @ 1.40
Jazz +14 @ 1.41

Totalt odds: 2.03 @ bet365

Insats: 8 Units


Motivering:

Celtics och lagets bästa spelare Isaiah Thomas drabbades av ett enormt dystert besked inför slutspelet då Thomas syster omkom i en olycka. Det var därför mycket tveksamt om han skulle komma till spel i game 1 men han spelade ändå men han var mycket berörd av det som hade hänt inför matchen. Trots det så var han i vanlig ordning Celtics bästa spelare då han gjorde 33 poäng men det räckte ändå inte för Bulls vann matchen med 106-102. Återigen så är Thomas mycket tveksam till nattens match då det verkar som att han gärna vill åka iväg och vara med sin familj någon dag efter det som hänt. I skrivande stund så är det inte säkert hur det blir med Thomas, personligen tror jag han försöker spela. Den här linan är dock satt som att Thomas är med och skulle han missa matchen så blir det bara en bonus för spelet eftersom oddsen på Bulls kommer rasa om Thomas inte spelar.

Bulls behövde växla igång och spela sin bästa basket mot slutet av säsongen om man skulle gå till slutspel vilket man också gjorde när man avslutade 9-4 och fick därför sista slutspelsplatsen med nöd och näppe föra Heat som hade samma record, 41-41. Bulls fick tillbaka en hel del skadade spelare mot slutet av säsongen som hjälpte dom att spela bättre. Det finns en hel del kvalitet i laget och nu när man är skadefria så finns det hög kapacitet vilket man också visade i game 1.

Bulls kanske spelar sin bästa basket för säsongen just nu och bör verkligen ha fått råg i ryggen efter segern i game 1. Man har allt att vinna här i game 2 eftersom det knappast är någon katastrof om det skulle bli 1-1 efter 2 inledande bortamatcher i slutspelet.

All press ligger således på Celtics som måste vinna för att inte hamna 0-2 inför 2 stundande bortamatcher vilket kan innebära snabbt uttåg för 1:a seedade Celtics.

Den här pressen som ligger på ett Celtics i sorg är knappast rolig att handskas med samtidigt som Bulls verkligen kan spela ut och bara fortsätta med det sina spelet som gjort att man vunnit 10 av lagets senaste 14 matcher.

Visst kan Celtics bättre och kan spotta upp sig idag men jag tycker det känns långt till att man ska vinna denna med minst 13 poäng och om Thomas skulle missa dagens match så är nog Bulls favorit vilket skulle kunna bli en fin bonus för spelet innan matchstart. Oavsett så tycker jag Bulls ska ha goda chanser att hålla denna matchen jämn och denna linan känns klart för hög.


--------------------------------------------------------

I nästa match har vi ännu en lina som är klart för hög, denna är ännu mer felsatt enligt mig. I Celtics - Bulls så har Celtics varit bättre sett till hela säsongen men skillnaderna mellan lagen kanske är jämnare nu än tidigare. I Clippers - Jazz är det två otroligt jämna lag där Jazz vann första matchen men är trots det ännu större underdog här. Helt fel enligt mig...

Clippers och Jazz slutade på exakt samma record i grundeserien, 51-31 och man hade faktiskt exakt samma record på hemmaplan och bortaplan, 29-12 hemma och 22-19 borta för båda lagen och det känns som det är sällan som vi ser så jämna lag till lagens record.

Clippers var favorit i match 1 på hemmaplan men förlorade den med 95-97 trots att Jazz precis i inledningen av matchen fick en tung skada på sin viktige Center Rudy Gobert. Gobert saknas även till nattens match och kanske är det därför som Clippers nu är större favorit men Jazz visade ju senast att man klarar sig bra utan honom. In som ersättare kommer Favors som är en spelare som kan hålla all-star nivå så det ska inte vara några svårigheter för han att leverera på tillräcklig nivå för detta spelet.

Precis som i serien mellan Celtics - Bulls så är det all press på Clippers här och Jazz som är minst lika bra kan bara spela ut och försöka skrälla igen. För mycket press blir sällan bra utan laget som kan spela avslappnat får ut spelet betydligt bättre.

Clippers kan mycket väl visa sig från en bättre sida här men jag anser att det är väldigt långt att vända på steken så pass så man vinner med 15 poäng här mot ett Jazz som med sin starka defensiv brukar hänga med i nästan alla matcher.

Stenhård serie där inget lag någonsin ska vara så här stor favorit i någon match, såvida in 3-4 viktiga spelare saknas och jag förstår inte alls hur bolagen kan vara så säkra på att Clippers krossar här!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Dubbla + hcp

 • Postad:
  18 apr 2017
  19:45
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 8,00
 • Odds: 2,03
 • Bet365
 • Datum:
  19 apr 2017
  02:00
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td