Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Tampa Bay Rays (M. Andriese) – Detroit Tigers (M. Fulmer)

Spel Nr1:

Tigers ML @ 2.04 (pinnacle) ... Insats: 7 Units

Motivering:

Tycker det är väldigt konstigt att Tigers är underdogs i denna matchen där jag tycker man har fördel på varje viktig del av spelet.

Fulmer som är startingpitcher för Tigers i denna matchen fortsätter på sin lovande utveckling och har inlett denna säsongen lysande med 0.92 WHIP och 2.25 ERA över 2 starter som Tigers vunnit båda. Fulmer är ung och lovande och visade redan ifjol att han är vass och inget tyder på att utvecklingen ska gå åt fel håll denna säsongen, framförallt inte efter den fina starten han fått på säsongen. Rays batters är klart sämre än medel vilket gör dagens uppgift lättare än dom han haft tidigare och chanserna att han då ska rasa igenom blir såklart ännu mindre.

Andriese som startar för Rays har varvats mellan bullpen och starter under sina första säsonger och det verkar inte som han kan hitta sin roll. Nu inleder han som startingpitcher denna säsongen men är väl i bästa fall på medelnivå och ett par snäpp sämre än Fulmer. Andriese har en WHIP på 1.60 och en ERA på 4.50 i sina inledande 2 matcher och det är däromkring han brukar ligga. Tigers har en riktigt stark offensiv med flera stora hot vilket gör att dagens match är svårare än medel för Andriese och det kan därför bli en jobbig afton för honom tror jag.

Enkelt förklarat så kan man säga att Fulmer är en ca 3.00 ERA pitcher och Andriese är ca 4.50 ERA pitcher vilket är klar fördel Fulmer i pitchingduellen.

Tigers är också det bättre laget här overall och man har inlett säsongen med 8 vinster på 12 matcher vilket är ett fint record så även formen är mycket god.

Rays trodde jag inte alls på inför denna säsongen och även om man inledde överraskande så har man nu kraschlandat rejält med 6 förluster senaste 7 matcherna.

Inga konstigheter i lineupsen idag heller som skulle kunna motivera dessa oddsen utan jag anser att bolagen har helt fel favorit här.

Fulmer är minst en klass bättre än Andriese. Tigers batting order är minst en klass bättre än Rays och formen är också klart bättre för Tigers så man ska ha goda chanser att vinna här tror jag!


BOL!
Baseball

Tampa Bay Rays (M. Andriese) – Detroit Tigers (M. Fulmer)

 • Postad:
  18 apr 2017
  23:04
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2 ML
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,04
 • Bolag: pinnacle
 • Datum:
  19 apr 2017
  01:10
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td