Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Elfsborg – Örebro SK

Elfsborg utan mittfältskomponenter - Örebro förlänger framgångsraden?

Det är extra tidig avspark vid kvällens allsvenska batalj Elfsborg-Örebro: 18:30. Det lär inte bli någon publiksuccé för Elfsborg på torsdagen i det kalla vårvädret. Att Borås Arena har konstgräs är i övrigt en faktor som Örebro trivs med. Elfsborgs välkända hemmafördel blir inte lika stor som i många andra matcher.

Undertecknad såg med smått optimistiska ögon på Elfsborg inför seriestarten och visst gick det vägen i premiären: 5-1-vinst borta mot Kalmar FF! Elfsborg har emellertid spelat ner sig i de två senaste matcherna. Laget var segt hemma mot AIK i 1-2-förlusten och föll redan första minuterna mot Djurgården i 0-3-förlusten.

Elfsborg har inga vidare utsikter att spela bättre ikväll med tanke på att två av lagets mest tongivande mittfältare är nya på avbräckslistan. Alex Dyer avtjänar match på botbänken medan Daniel Gustavsson har dragit på sig en färsk skada.

Örebro SK är en aning överraskande obesegrat efter de inledande tre omgångarna. De två första resultaten innehöll föga övertygande spel. Örebro SK tog en mycket knapp 2-1-seger mot Jönköpings Södra och var hårt pressat i 2-2-matchen mot AFC. Senast gjorde Örebro dock en synnerligen stark insats genom 2-1-vinst hemma mot Östersund. Örebro hade 11-6 i skott på mål och 8-3 i hörnövertag.

Elfsborgs grundpotential kanske är långsiktigt bättre än Örebros, men den aspekten överdrivs i oddsen. Hemmafavören är låg, Örebros form är bättre och Elfsborgs mittfältsstrul är anmärkningsvärt. Läge att spela på att Örebro fortsätter vara obesegrat. Insatsen hålls relativt låg för att oddset sjunkit drygt en tiondel sedan förmiddagen och därmed urlakat en del av - men inte hela - spelvärdet.

Fotboll

Elfsborg – Örebro SK

 • Postad:
  20 apr 2017
  17:14
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +0.50 (AH)
 • Insats: 3,00
 • Odds: 2,10
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  20 apr 2017
  18:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Allsvenskan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td