Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Manchester United – Anderlecht

Manchester Uniteds starka defensiv ordnar avancemang?

Manchester United och Zlatan Ibrahimovic ska spela för semifinalplats i kvällens kvartsfinalretur hemma mot Anderlecht. Laget styrde matchbilden i bortamötet och fick med sig det ganska fördelaktiga 1-1 hit (även om det kunde ha blivit ännu bättre - Manchester United förtjänade att vinna).

Manchester United brukar alltid kunna sätta in ett bra tryck här på Old Trafford, men det är inte läge att tro på någon målkavalkad av större mått. Om det är något laget har varit bra på denna säsong så är det att undvika att släppa in. Det är bara att kolla Premier League-statistiken som är talande. Mourinhos grabbar har blott 24 insläppta mål på 31 omgångar. Offensivt går det trögare: ynka 48 mål på 31 matcher, vilket kan jämföras med Chelseas målskillnad 65-27. Manchester United har alltså släppt in tre mål färre än Chelsea, men gjort hela 17 mål färre framåt.

Båda dessa lag har varit synnerligen \"tighta\" i Europa League-slutspelet. Förutom nämnda 1-1 i kvartsfinalen så blev alla lagens åttondelsfinaler Under 2,5 mål. Manchester United gjorde 1-1 borta och 1-0 hemma mot Rostov. Anderlecht vann båda matcherna mot APOEL med 1-0-siffror.

Det är även värt att lyfta blicken och vandra in en stund i Mourinhos huvud. Taktikern är känd för att i första hand stängda defensivt i stormatcher. Med Manchester Uniteds bortamål med sig från möte ett är det given prioritet på att inte ge Anderlecht något gratismål. Manchester United går vidare om laget håller nollan, men kanske inte vid 1-1 och definitivt inte vid 2-2, etcetera.

Inför det första mötet var Under 2,50 mål knapp oddsmässig favorit. Till denna returmatch är det plötsligt Under 3,00 mål till snarlika oddsnivåer som Under 2,50 senast. Det oddsvärderingsskiftet är märkligt och svårförklarat med logikens lagar. Men vet ni vad? Vi drar nytta av det och spelar Under 3,00 mål!

Fotboll

Manchester United – Anderlecht

 • Postad:
  20 apr 2017
  17:49
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: UNDER 3.00 mål
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,91
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  20 apr 2017
  21:05
 • Sport: Fotboll
 • Land: Europa
 • Liga: Europa League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td