Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – ML + minus hcp

Spel Nr1:

Wizards ML @ 1.44
Rockets -3 @ 1.40

Totalt odds: 2.07 @ bet365

Insats: 7 Units


Motivering:
Hemmastarka Wizards hade inga större problem att vinna game 1 mot Hawks med 114-107 och jag tyckte man redan då såg klara skillnader mellan lagen, precis som väntat. Wizards har varit riktigt heta mot slutet av säsongen och lagets guardduo Wall+Beal kan mäta sig med dom allra bästa i ligan. Det finns ett helt gäng med spelare som kan bidra i Wizards och hela 6 spelare gjorde minst 10 poäng i game 1, samtliga starters gjorde det.

Hawks spelade ganska uselt mot slutet av säsongen och det kändes ett tag som man skulle kunna tappa slutspelsplatsen men man behöll den ändå. Laget kommer in i slutspelet med flera frågetecken kring laget och det finns inte alls samma stabila kärna som Wizards har. Det är också betydligt färre spelare i Hawks som kan gå in och avgöra i viktiga lägen. Schroder är väl på gång och blir bättre, Millsap är väl bra i sina stunder men annars är det ganska klent där bakom.

Wizards har nu 4 raka segrar mot Hawks och man är otroligt hemmastarka. Jag tycker denna linan och oddset är väldigt generöst satta då det fortfarande finns mer att hämta hos Wizards men Hawks kan med enkelhet gå ner en nivå och då vinner Wiz med 10+ här!


------------------------------------------------
Rockets krossade Thunder i game 1 med 118-87 och Westbrook fick inte alls till det i den matchen. Under grundserien så gjorde Westbrook mer poäng i Harden när man möttes i samtliga 4 matcher, ändå var det Harden och hans Rockets som vann 3 av 4 matcher. Nu i slutspelet så var Harden bättre än Westbrook i game 1 och segermarginalen blev hela 31 poäng. Man får väl tro att Westbrook kommer vara bättre till dagens match men 30 poäng är mycket att hämta igen och tidigare under säsongen så har ju Rockets visat att man har så många fler nivåer i spelet så man kan vinna mot Thunder även om Westbrook bombar in 40 poäng.

Precis som för Wizards så innebar segern i första matchen att Rockets nu har 4 raka vinster mot Thunder. Rockets är otroligt hemmastarka dom också och precis som jag var inne på ovan så finns det så många fler bra spelare i Rockets så att det ska mycket till om Westbrook slår dom alla.

Tycker det finns betydligt fler scenarion här då Rockets vinner enkelt igen än att Thunder ska hålla matchen jämn. 40 poäng från Westbrook räcker förmodligen inte och han måste vara otroligt bra om hans Thunder ska rå på Rockets borta, framförallt efter det momentumet som byggdes upp i game 1.

Är Harden dålig och Westbrook gör närmare 50 poäng så blir matchen säkert jämn men chanserna att det inträffar är betydligt mindre än oddsen indikerar utan jag tror Rockets vinner enkelt igen!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – ML + minus hcp

 • Postad:
  19 apr 2017
  18:49
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,07
 • Bet365
 • Datum:
  20 apr 2017
  01:00
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td