Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

San Diego Padres (J. Chacin) – Arizona Diamondbacks (Z. Greinke)

Spel Nr1:

D'backs ML @ 1.81 (5dimes) ... Insats: 7 Units


Motivering:

Dagens bästa spel tycker jag att vi har i San Diego där alla viktiga parametrar talar för bortalaget enligt mig.

Zack Greinke som startar för D'backs här har varit en av ligans bästa pitchers över en längre period. Under 2015 var han bäst i hela ligan med 0.84 WHIP och 1.66 ERA över 222.2 innings för Dodgers. Under offseason så signade han med Arizona och sedan dess har han inte riktigt stått att känna igen. Han hade varit säkerheten själv under 10+ år men första året i D'backs ifjol var hans sämsta sedan första åren i Royals 2004-2005. Frågan är ju därför om Greinke är "slut" eller om han kommer kunna hitta tillbaka till den höga nivån som vi är vana att se honom vid. Jag tror helt klart det finns en hel del kvar i tanken hos Greinke och även om han kanske inte blir bäst igen så är han en pitcher som är bättre än medel.

Det kan man knappast säga om dagens motståndarpitcher Jhoulys Chacin som har svårt att hitta nått lag som vill ha honom. Padres är nu hans 4:e lag senaste 2-3 säsongerna och anledningen till att han får chansen här är för att Padres är tveklöst ligans sämsta lag och det är nästan så att dom inte bryr sig vem som pitchar. Chacin har ändå rutinen vilket är något som Padres saknade och därför så får han chansen i laget. Starten på säsongen har inte varit bra för Chacin och det är nog inte säkert han får så många chanser till om hans ERA fortsätter ligga kring 7.80 som den gör nu.

D'backs har inlett säsongen lysande med ett 10-5 record och har också en mycket fin form med 3 raka vinster varav den senaste var igår då man krossade Padres i första matchen i denna serien med hela 11-2 i en match där pitchingduellen på förhand var betydligt jämnare än dagens.

Padres rankades som ligans sämsta lag inför säsongen och det är lätt att hålla med. Inledningen har också varit klen då man är 5-10 nu och formen är urusel med 5 raka förluster.

Tycker det är konstigt jämna odds här då det mesta talar för D'backs i denna matchen enligt mig. Visst finns det fortsatt en viss osäkerhet kring Greinke men osäkerheten är betydligt större kring Chacin. Så D'backs går in i denna matchen med klar fördel i pitchingduellen, klar fördel i battingordern, klar fördel i form och en 11-2 seger mot Padres från igår. Luktar enkel seger för D'backs igen!


BOL!
Baseball

San Diego Padres (J. Chacin) – Arizona Diamondbacks (Z. Greinke)

 • Postad:
  19 apr 2017
  22:55
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2 ML
 • Insats: 7,00
 • Odds: 1,81
 • Bolag: 5dimes
 • Datum:
  20 apr 2017
  04:10
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td