Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Toronto – Washington

Utan tvekan press på Washington men ändå inga större tecken på darr - inatt gillas revanschoddset.

Att Toronto gått fram till 2-1 i matcher och verkligen utmanar är inte fullt så överraskande som vissa verkar vilja hävda - laget ska hållas högt och att få kliva in som underdog passar denna Toronto-upplaga mycket bra. Har redan säkrat gott säsongsbetyg och har verkligen allt att vinna. \\\"Roliga\\\" matcher hittills i matchserien och det trivs Toronto med.

Ändå är det upp till Washington, inget snack om det. Visst kan underläget stressa men Washington har inte direkt varit dåligt eller uppenbart darrigt. Då hade det varit värre, nu är feelingen ändå hygglig harmoni. Bäckström/Ovechkin klev fram senast och utvisningarna i slutperioden ställde till det ganska mycket, fick inte riktigt chansen att återta kommandot där.

Det hade lika gärna kunnat vara Washington i ledning och nu är det givet läge att slå tillbaka. Ett hyllat Toronto kan börja tänka och i grunden är man ju inte laget som staplar skarpa, koncentrerade prestationer - feelingen är definitivt att man kan dippa några procent inatt. Fortsatt bra vibbar kring Washington och med kniven snudd på mot strupen gillas revanschoddset. Sedan är oddsen i hela matchserien nu snudd på jämna - definitivt läge att kliva in på Washington, seger inatt och man är storfavorit igen. Känslan är också att Toronto kommer få väldigt svårt att slå in en eventuell matchpuck...
Ishockey

Toronto – Washington

 • Postad:
  19 apr 2017
  12:46
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 2
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,24
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  20 apr 2017
  01:00
 • Sport: Ishockey
 • Land: USA
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td