Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Montreal – Rangers

Visst studsade Rangers upp senast men nu är det Bell Center och fortsatt tydligt övertag Montreal - hemmaoddset gillas inatt.

Att Rangers skulle komma ut bättre än i match 3 var givet, den insatsen var under all kritik. Utan tvekan bättring senast men fortfarande inget Rangers som skrämde. Lundqvist återigen en faktor och han har ju varit enorm - bara att lyfta på hatten där, inget snack om saken. I övrigt är det dock överlag formsvagt och ganska ängsligt hos Rangers och som sagt: det saknas "slutspelshjältar" i truppen. Ingen spelare har fler än 2 poäng hittills och ärligt talat känns sparkapitalet ganska begränsat, inte särskilt många blåskjortor som "står på tur". Rangers klev in i slutspelet med ganska risig status och förutom Lundqvist har man inte studsat upp nämnvärt.

Utan tvekan bättre skick på Montreal, som lätt överdrivet redan kunde varit vidare. Har sett bättre och mer bekvämt ut och att Radulov leder styrkan förvånar inte, härligt slutspelstemperament på honom. Det gäller även en rad andra ledande Montreal-pjäser, Shea Weber har exempelvis steppat upp och visat sin klass. Jämfört med Rangers har man också tydligare sparkapital, inte minst i Pacioretty: 19 skott utan mål, där ringer det förstås när som helst. Har spelare i varje lina som verkligen driver och Price ska inte glömmas, definitivt redo att slå tillbaka mot Lundqvist.

Grym inramning inatt och Montreal hanterar detta, svårt att se annat. Tacksamt odds på Montreal - vill faktiskt hålla detta som en ovanligt bra vinnare vid 2-2-läge.
Ishockey

Montreal – Rangers

 • Postad:
  20 apr 2017
  12:22
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 1
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,15
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  21 apr 2017
  01:00
 • Sport: Ishockey
 • Land: USA
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td