Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Texas Rangers (A. Cashner) – Kansas City Royals (D. Duffy)

Spel Nr2:

Rangers - Royals = UNDER 9 runs @ 1.87 (5dimes) ... Insats: 7 Units


Motivering:

Tycker detta är en riktigt bra matchup för ett underspel med dagens pitchers.

Rangers har den bättre offensiven av dessa lagen man man stöter på Duffy som pitchar för Royals och han har varit lysande över 3 starter denna säsongen då han bara släppt till 4 runs på 20 innings. Duffy är en bra pitcher med god form som ska kunna hålla Rangers inom rimliga nivåer i denna matchen. Rangers är också i ganska klen form för stunden med 5 förluster senaste 6 matcherna så att man är inte heta på något vis.

Royals har ligans sämsta offensiv så här långt vilket inte är någon skräll då man tappat en av sina bästa batters, Morales, inför denna säsongen. Hittills snittar man mindre än 3 runs per match och lagets dåliga offensiv från förra säsongen är nu ännu sämre. Men man kan precis som tidigare leva på en bra defensiv och bra pitchning. Royals har faktiskt vunnit 5 av dom senaste 6 matcherna och på dessa matcherna har man endast släppt till 5 runs bakåt. Man vinner med 2-1, 1-0, 2-0 och liknande väldigt ofta. Här stöter man på Cashner som pitchar för Rangers och hade en ganska tuff premiär mot Mariners som har en stark offensiv. Nu är motståndet betydligt lättare för Cashner, ja det är ju faktiskt ligans sämsta offensiv som han ställs mot nu vilket gör att han ska ha goda chanser till att förbättra sig. Cashner har en ganska hög nivå i sitt spel även om han för det mesta är en medelpitcher.

Det ska dock räcka för denna linan. En medelpitcher i form av Cashner mot ligans sämsta offensiv Royals bör innebära att han kan hålla emot bra. Rangers har bättre offensiv men är i usel form och ställs mot en riktigt duktig pitcher i form av Duffy vilket också luktar snålt med runs anser jag.

Ser man till väderförhållandena så inbjuder dom också till underspel då det är en halvhård vind in på arenan vilket kan hindra bollar i luften från att flyga till HR.

Tycker linan känns väl tilltagen här då det känns som båda lagen kan ha svårt att få till runs här och det kan mycket väl bli en klassisk Royals match där inget av lagen toppar 3 runs.


BOL!
Baseball

Texas Rangers (A. Cashner) – Kansas City Royals (D. Duffy)

 • Postad:
  20 apr 2017
  21:53
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: UNDER 9
 • Insats: 7,00
 • Odds: 1,87
 • Bolag: 5dimes
 • Datum:
  21 apr 2017
  02:05
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td