Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Hull – Watford

Silva fortsätter tälja guld på hemmaplan?

Premier League närmar sig slutspurten och det blir samtidigt viktigt att hålla koll på tabelläget. Mötet Hull-Watford kan bli en match där motivationsskillnaden fäller avgörandet. Hull har mycket att spela för. Watford får gräva djupt i Exceldokument för att frambringa tabellmässiga morötter.

Hull står på 30 poäng och är blott två poäng ovanför nedflyttningsstrecket. Laget har trots det tuffa läget en bra känsla. Hull har förbättrat sig efter årsskiftet under färske tränaren Marco Silva.

Hull har framförallt förbättrat hemmaspelet under Silva. Hull har plockat hela 16 av 18 möjliga hemmapoäng under Silvas ledning. Noterbart är att Silva även var en bra "hemmacoach" i tidigare klubbar. Portugisen har just nu 40 raka hemmamatcher utan förlust som coach - 33 vinster och 7 kryss! Senaste gången något Silva-lag hemmaförlorade var år 2014 i klubben Estoril.

Watford står numera på 40 poäng och nådde därmed säsongens poängmålsättning 40 poäng genom vinsten mot Swansea senast. Det poängantalet brukar traditionellt räknas som säkrat nytt kontrakt.

Watfords tränare Mazzari erkänner att det kan vara svårt att motivera spelarna. Han säger: "It's not easy to motivate the players after the win [against Swansea] on Saturday; they might feel safe. (...) "I hope to manage to get into their heads everything we've spoken about in the week." (...) "I was a player once. Unfortunately, subconsciously, if you reach your target, you relax. I'm curious to see whats going to happen when we play [Hull] on Saturday."

Det mer poängbehövande och vårförstärkta Hull ska ses med ypperlig vinstmöjlighet som ett Watford som får svårt att frambringa maxtändning.

Fotboll

Hull – Watford

 • Postad:
  22 apr 2017
  13:31
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,89
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  22 apr 2017
  16:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td