Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Jönköpings Södra – AIK

Goitom ställs över - Jönköping vinner vidare?

Jönköpings Södra och AIK står båda på fyra poäng efter tre omgångar. Det är dock solklar skillnad i gällande status efter radikalt annorlunda senaste matcher.

Jönköpings Södra fick vinstmässig islossning med en snygg 3-1-seger mot Kalmar, bärgad redan i första halvleken där Jönköpings Södras offensiv agerade läckert. Laget såg ganska bra ut redan i de föregående två omgångarna där det blev "oturliga" icke-vinster mot Örebro (1-2) och Halmstads BK (2-2).

AIK kommer närmast från en 1-2-smäll i hemmaderbyt mot Hammarby. AIK hade hygglig spelmässig kontroll, men laget var bedrövligt när det kom till avslut. Nyvärvade anfallaren Krpic hade nästan aldrig bollen och nyckeln Goitom kom bara till ett par ströavslut.

Nämnde Goitom medgav efter Hammarby-matchen att han är sliten och med den informationen i åtanke kommer tränare Norling att utelämna honom från elvan. Enligt tidningen Expressens uppgifter (som det inte finns skäl att tvivla på) kommer AIK köra Thern i en framskjuten roll tillsammans med Krpic. Inget vasst anfall. Risken är stor att AIK kommer att vara lika uddlöst som mot Hammarby.

Det är enbart gamla fördomar som gör att den här matchen inte har jämna odds. Jönköpings Södra har konkret talat spelat på AIK:s nivå och ska med Goitom-infon i åtanke definitivt ses med likvärdig chans på Stadsparksvallen. Greppa Jönköpings Södras plushandikapp med hög insats!

Fotboll

Jönköpings Södra – AIK

 • Postad:
  22 apr 2017
  13:52
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 1 +0.25 (AH)
 • Insats: 7,00
 • Odds: 1,98
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  22 apr 2017
  16:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Fotboll
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td