Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Oklahoma City Thunder – Houston Rockets

Spel Nr1:

Rockets -1.5 @ 2.45 (bwin) ... Insats: 7 Units

Kort motivering:

Skrev en hel del om denna matchserien inför match 2 i en rek och det finns väl inte så jättemycket att tillägga här. Ni som är intresserade kan gå tillbaka och läsa den reken, blir tjatigt att skriva samma sak igen nu några dagar senare.

Rockets har många spelare som kan avgöra, Thunder har Westbrook och hans 51 poäng räckte inte senast så ska han upp i 60 nu för att kunna vinna? Liten chans att det inträffar och tar han ett steg tillbaka istället så vinner Rockets enkelt igen.

Skillnaden nu är att Thunder har hemmaplan istället men jag tycker knappast det ska innebära en skillnad på 10 poäng för spreaden. Rockets var 8 poängs favorit i match 2 hemma men 2 poängs underdog nu borta. Hemmaplan brukar i regel vara en liten fördel men aldrig 10 poängs skillnad i en matchup där ena laget är klart bättre i grunden.

ML till ca 2.20 är också ett bra spel men jag köper hellre upp linan en aning och får ett högt odds här då det sällan avgörs med en poängs marginal i och med foulandet som blir i slutet av NBA matcher om det är jämnt. Bwin sticker ut med 2.45 på -1.5 när andra bolag ligger 20 punkter lägre. WH ligger också högt med 2.62 på -2.5.

Jag tror Rockets har mycket goda chanser att vinna ännu en gång och värdet är solklart på bortalaget enligt mig!


BOL!
Basket

Oklahoma City Thunder – Houston Rockets

 • Postad:
  21 apr 2017
  19:36
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2 -1.5
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,45
 • Bolag: bwin
 • Datum:
  22 apr 2017
  03:30
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td