Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Öster – Dalkurd

Defensivt toppmöte i Superettan - Öster triumferar igen?

Det vankas tidigt toppmöte i Superettan mellan fullpoängaren Öster (3-0-0) och seriefavoriten Dalkurd som ligger en bit efter (1-2-0).

Öster har byggt vidare på kända grunder från fjolårets avancemang från Division 1. Det trygga grundspelet - i kombination med ett par framgångsrika nyförvärv - förklarar att laget har plockat full pott. Det har inte varit tal om någon propagandafotboll i Östers tre raka segermatcher, men laget har nött på tålmodigt med en robust defensiv som grundbult.

Dalkurds defensiv har tillika varit bra, men på ett annorlunda sätt. Medan Öster försvarat sig genom att ofta sjunka djupt så har Dalkurd valt "bollinnehavsvägen" - genom att ha stort bollinnehav på offensiv planhalva har defensiven skyddats. Problemet är dock att Dalkurd bara lyckats halvvägs med spelstrategin. Bollinnehavet har hjälpt laget att hålla nollan i alla tre matcherna (!), men Dalkurds offensiva spel har hackat. Det har bara blivit ett enda mål framåt, vilket gjordes av nyförvärvet Yarsuvat i den jämna bortamatchen mot GAIS. Dalkurd hade liknande offensiva problem även förra säsongen och det kan dröja ytterligare några veckor innan det nybyggda maskineriet fungerar som önskat.

Dalkurd kommer med stor sannolikhet äga störst bollinnehav i den här matchen. Öster trivs emellertid sällsynt bra med det och lär kunna stänga igen defensivt. Stor chans att matchen blir både målsnål och tät. Plushandikappet ska liras!

Fotboll

Öster – Dalkurd

 • Postad:
  22 apr 2017
  14:02
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 1 +0.25 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,88
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  22 apr 2017
  16:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Superettan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td