Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Tangen Haap – Övriga

Umåker lopp 6:
Här väljer vi att spela 4 Tangen Haap där det låter påställt från tränare Björn Karlsson. Hästen var fin i årsdebuten men galopperade senast då hästen blev för ivrig. Karlsson aviserar skoryck samt att man sätter på ett helstängt huvudlag till denna start. Det ska laddas rejält första biten och sitter Tangen Haap i spets efter några hundra meter vilket vi är inne på, så blir det svårt för Månprinsen över den korta distansen att hinna ikapp. Vi tror stenhårt på Tangen Haap och väljer att spela 4 units till 4.25, utan att tveka!
Trav

Tangen Haap – Övriga

 • Postad:
  22 apr 2017
  08:34
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 4,00
 • Odds: 4,25
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  22 apr 2017
  16:42
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td