Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Milwaukee Brewers (J. Nelson) – St. Louis Cardinals (M. Leake)

Spel Nr1+2:

Brewers - Cardinals = UNDER 8.5 runs @ 2.10 (5dimes) ... Insats: 6 Units

Cardinals ML @ 1.93 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Motivering:


Leake som startar för Cardinals var riktigt bra i Reds 2013-2015 innan han lämnade och sedan dess har det varit lite sämre för honom. Denna säsongen har dock inletts på ett lysande sätt då han endast släppt till 2 runs på 21.1 innings över sina 3 första starter. Hans WHIP och ERA ligger båda på 0.84 och han har endast släppt till 1 walk så här långt vilket är något som jag gillar hos pitchers. Jag tycker det är viktigt att pitchers har kontrollen då man kan ta sig ur svåra lägen med hjälp av den, om battern träffar bollen så finns ju chansen att försvaret räddar upp situationen, har man inte kontrollen utan ger walks till höger och vänster så hamnar i många fler jobbiga situationer. Leake har alltid haft bra kontroll och ger upp väldigt få walks, nu när hans pitches också är \"on point\" som det varit i inledningen av säsongen så är han därför riktigt svår att rå på.


Nelson som startar för Brewers har en hög kapacitet men har inte riktigt nått upp till den som många trodde när han debuterade i ligan för några år sedan. Han ligger kring 4.50 ERA under sina första 3 säsonger och det kanske inte blir mer. Han har dock öppnat denna säsongen helt okej med 2 fina insatser innan han nu senast blev krossad mot regerande mästarna Cubs. Nelson är en medelpitcher med ganska bra kapacitet anser jag.


Formen är helt olika för dessa lagen då Cardinals kommit igång efter en trög start och har nu vunnit 5 av sina senaste 6 matcher men oftast så vinner man en lowscoring match. Senaste 2 segrarna har kommit mot just Brewers.

Brewers överraskade en del inledningsvis men har nu tappat och förlorat 4 av sina senaste 5 så man ligger väl på den låga nivån som många trodde inför säsongen.

I grunden är alla överens om att Cardinals är bättre än Brewers. Inledningen på säsongen var tvärt om men på slutet så trendar lagen åt helt olika håll vilket blir mer åt det som folk trodde på förhand.


Kan gå in på massa siffror och statistik i reken som påvisar varför jag spelat som jag gjort men det kan ofta bli bökigt, så jag försöker hålla det lite basic med hur jag tänkt här och hoppas det ger en lite bättre bild.

Cardinals har haft en ganska klen offensiv så här långt vilket gör att Nelson kan lyckas bra i nattens match. Leake är dock i utmärkt form för Cardinals vilket innebär att jag tror han har mycket fina chanser att stänga ner ett formsvagt Brewers som rasar i tabellen.

Känns som det är stor chans att Leake spelar bra ännu en gång vilket gör att totalen stannar lågt och Cardinals i bättre form borde få till några runs mot Nelson som räcker till vinst.

Jag tror det är väldigt liten chans att både Leake och Nelson faller igenom helt så det blir massor av runs här och om det är något lag som ska explodera så bör det vara Cardinals som är på gång mot den sämre pitchern Nelson.

Tycker det känns som 3,4,5 för Cardinals och 0,1,2 för Brewers är ett rimligt resultat i denna matchen och väljer därför att plocka 2 spel.

Jag tror det är väldigt liten chans att det blir Brewers som vinner med typ 8-2 så båda spelen förloras.

Cardinals har stor fördel på förhand enligt mig men det kan mycket väl bli en tillknäppt match där Cardinals offensiv återigen får svårt att komma igång och då kan det vara små marginaler som avgör sent. Då är det skönt att ha med underspelet och så hoppas vi att Cardinals drar det längsta strået om det skulle bli tajt.

4-1 till Cardinals är beställt, den jobbar vi in!



BOL!
Baseball

Milwaukee Brewers (J. Nelson) – St. Louis Cardinals (M. Leake)

  • Postad:
    23 apr 2017
    18:22
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: Annat
  • Insats: 0,00
  • Odds: 0,00
  • Info: Se reken
  • Bolag: 5dimes+pinnacle
  • Datum:
    23 apr 2017
    20:10
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td