Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Rangers – Montreal

Kniven mot strupen för Montreal inatt och det är svårt att "gå med på". Bra chans att tvinga fram Game 7.

Montreal kom ut strålande bra hemma i Bell Center. 25 tacklingar bara i första perioden sade en del, lika många som på hela matchen i mötet innan. Fick också utdelning och var länge det bättre laget. Rangers sena kvittering i mittperioden var ologisk och tog ner Montreal en del. Mer avvaktande i slutperioden och till slut Rangers-avgörande i sudden, vågade lite mer där.

På det stora hela ändå en sur förlust för Montreal och över hela matchserien är 3-2 till Rangers ologiskt, svårt att hävda annat även om Henrik Lundqvist (riktigt bra igen senast) givetvis också räknas. Chans för Rangers att avgöra inatt men MSG skrämmer inte Montreal ett dugg. Senast visade Montreal att man gott och väl tar den fysiska matchen och fortfarande är det Montreal som har störst chans till rejäl utväxling i offensiven.

Rangers blir hårt ansatt inatt och Montreal-revanschen gillas, ska vara ganska tydlig favorit. Litet spel på Montreal att gå vidare plockas också - brukar bli rätt segrare över 7 matcher...
Ishockey

Rangers – Montreal

 • Postad:
  22 apr 2017
  12:13
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 2
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,91
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  23 apr 2017
  02:00
 • Sport: Ishockey
 • Land: USA
 • Liga: NHL
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td