Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Malmö FF – Djurgårdens IF

Malmö FF visar vilket lag som är mest lag?

Spännande måndagsmöte mellan seriefavoriten Malmö FF som har sju poäng och ambitiösa Djurgården som står på fyra poäng. Marknaden har valt att ge Djurgården starkt förtroende inför matchen genom att spela upp Malmö FF-oddset. Det beror delvis på den väderlek som har plågat Malmö under dagen. Det kan också bero på den starka tro som verkar finnas kring Djurgårdens lag. Jag tror att båda faktorerna överskattas och bäddar för överodds på Malmö FF.

Malmö FF har inte startat Allsvenskan med fullt lika stark övertygelse i spelet som många hade väntat. Senaste 3-0-vinsten borta mot Halmstads BK var i alla fall mycket nära toppförmågan och lovar gott. Malmö FF kan framförallt glädja sig kring anfallare Cibickis fantastiska insats. Han var som glödande kol och gjorde två fantastiska mål!

Djurgården kom också igång senast - 3-0 hemma mot Elfsborg - men frågan är hur mycket det är värt? Elfsborg spelade under normal nivå och Djurgårdens två tidiga mål fram till 2-0 omgående avgjorde allt. Det kommer inte att bjudas sådana enkla matchbilder i bortamatch mot Malmö FF.

Det blöta vädret som dragit in över Skåne under dagen påverkar givetvis matchens kvalitetsnivå, men marknadens sätt att tolka det som nackdel för Malmö FF kan vara förhastad. Kom ihåg att Djurgården till vardags spelar på konstgräs. Vilket lag är det som behöver ställa om sitt spel mest till en blöt gräsplan? Konstgräslag, givetvis! Trots att Malmö FF givetvis hade spelat bättre under utmärkta gräsförhållanden så kan de i kvällens match tänkas ha lättare att anpassa sig till vädret än Djurgårdens konstgrässpelare.

Gällande marknadstron på Djurgårdens styrka så vill jag vänta ytterligare segermatcher innan jag hyllar laget. Särskilt nu när ett av de mest hyllade nyförvärven, Jonas Olsson, tillkommit på skadelistan. Jag hävdar bestämt att Djurgården är ett projektarbete under bearbetning snarare än något komplett fotbollslag. För att plocka poäng borta mot mäktiga Malmö FF krävs det troligen ett mer komplett lag än Djurgårdens.

Fotboll

Malmö FF – Djurgårdens IF

 • Postad:
  24 apr 2017
  18:14
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 1 -0.75 (AH)
 • Insats: 7,00
 • Odds: 1,99
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  24 apr 2017
  19:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Allsvenskan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här