Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Sirius – Kalmar FF

Gavlevallen ger leende till Sirius 21 bussar?

Sirius som har plockat två av tre matcher som nykomling tar emot floppen Kalmar med ynka en poäng på tre omgångar. Matchen spelas på Gavlevallen snarare än Studenternas IP eftersom Uppsala-lagets ordinarie hemmaplan anses ospelbar. Sirius lär trivas bäst på underlaget då lagets båda segrar i föregående bortamatcher varit på konstgräs. Kalmar FF brukar inte trivas på konstgräs.

Sirius imponerade stundtals stort i premiären mot Djurgården. Därefter har laget gjort två spelmässigt alldagliga insatser i förlusten mot Göteborg och vinsten mot Norrköping. Intrycket är att Sirius gott och väl klarar sig i allsvenska miljön. Några nedflyttningstendenser går verkligen inte att se. En positiv sak är att Sirius har fått köra på med ganska likt manskap i de tre matcherna hittills.

Kalmar FF har både tvingats och valt att snurra runt i startelvorna. Inför kvällens match görs extra många förändringar. Den påtvingade förändringen med nyckelspelaren Rasmus Elm ut är en solklar nackdel för Kalmar FF:s del. Parhästen på innermittfältet, Ismael, är alltjämt skadad. Tunt mittfält! Som om det inte vore nog väljer Swärdh att bänka mittback Biskupovic och anfallaren David Elm. Kalmar har därmed förändringar i såväl backlinje, mittfält som anfall.

Kalmar FF kan mycket väl vakna till och höja sig någon gång framöver, men jag tror knappast att det blir ikväll. Sirius är ett mer stabilt lag som behärskar Gavlevallens konstgräs bättre och gynnas mycket av Rasmus Elms frånvaro.

Fotboll

Sirius – Kalmar FF

 • Postad:
  24 apr 2017
  18:10
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 1 -0.25 (AH)
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,04
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  24 apr 2017
  19:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Allsvenskan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td