Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Dennis De Castella – Övriga

Eskilstuna lopp 8:
Här väljer vi att spela 2 Dennis De Castella som det låter bra på. Senast skyggade han för något och galopperade omotiverat. Det är bra rapporter i träningen och det låter som på tränaren Ulrica Wällsted att dom ska köra offensivt denna start. Hästen är bra i grunden och vi blir inte förvånad om han skulle plocka ner favoriten Sapajou från dödens om han fungerar. Vi kliver in med 1 units till 12ggr pengar, utan att tveka!
Trav

Dennis De Castella – Övriga

 • Postad:
  25 apr 2017
  16:01
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 1,00
 • Odds: 12,00
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  25 apr 2017
  20:51
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td