Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Milwaukee Brewers (M. Garza) – Cincinnati Reds (A. Garrett)

Spel Nr2:

Reds ML @ 1.92 (pinnacle) ... Insats: 7 Units


Motivering:

Dagens bästa spel tycker jag återigen blir emot Brewers som nu har 5 förluster senaste 6 matcherna.

Reds var ett av lagen jag inte trodde på inför säsongen men man öppnade otroligt starkt med att vinna 7 av sina första 9 matcher. Sedan vände man hemåt och det har blivit lite sämre då man gått 3-7 senaste 10. Totalt är man 10-9 så här långt och på bortaplan har man lysande 5-1. Det fanns stora frågetecken kring Reds pitchingrotation inför säsongen och dagens pitcher har klivit fram från ingenstans och varit lysande så här långt.

Amir Garrett har haft en ganska svår inledning på säsongen sett till vilka lag han mött, Pirates, Cardinals och Orioles men han har spelat lysande och endast släppt till 4 runs på 19.2 innings över dessa 3 starterna. Han har också hela 21 striekouts och endast 3 walks mot detta tuffa motståndet vilket är riktigt starkt. Nu möter han istället sitt lättaste motstånd hittills i form av Brewers som också är i usel form. Ser ingen anledning till att Garrett skulle rasa samman idag utan jag förväntar mig ännu en fin insats från honom vilket bör leda till en klar seger för Reds.

Motståndarpitchern idag har passerat sitt bäst före datum för länge sedan. Matt Garza ska starta för Brewers och hans sejour i Brewers senaste säsongerna har varit riktigt dålig. Garza var bra en gång i tiden, men han håller inte alls längre utan en ERA över 5.00 blir nog att räkna med även denna säsongen för Garza. Inte nog med att han är dålig, han inledde också denna säsongen skadad och gör sin säsongspremiär först nu vilket innebär att han heller inte är i form vilket dom andra spelarna är som hållit igång i några veckor nu. Reds offensiv har överraskat så här långt och faktiskt varit en av ligans bästa i inledningen av säsongen och jag tror Garza får mycket svårt att stå emot dom här i sin första start för säsongen.

I grunden två ganska jämna lag som båda inlett säsongen överraskande bra men tappat en del på slutet.

Den stora skillnaden här är ju i pitchingduellen där Garrett spelat lysande mot tufft motstånd så varför skulle han rasa igenom mot formsvaga och klena Brewers idag? Garza är långt ifrån bra och heller inte i form så att han ska matcha duktige Garrett i denna matchen känns inte troligt enligt mig.

Reds borde vara stor favorit här då pitchingduellen ger dom 2-3 runs fördel i matchen tror jag!


BOL!
Baseball

Milwaukee Brewers (M. Garza) – Cincinnati Reds (A. Garrett)

 • Postad:
  24 apr 2017
  22:54
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2 ML
 • Insats: 7,00
 • Odds: 1,92
 • Bolag: pinnacle
 • Datum:
  25 apr 2017
  01:40
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td