Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Arsenal – Leicester

Uppladdning som natt och dag - Wenger får ännu en sur kväll?

En av kvällens sevärda engelska Premier League-matcher: Arsenal-Leicester. Det är inget bokstavligt derby, men med 15 mils avstånd är det relativt närbelägna lag som möts. Båda lagen har sett sina Champions League-drömmar grusas under vårsäsongen fast det skedde på vitt skilda sätt.

Arsenal åkte ut med huvudet före redan i åttondelsfinalen. Ännu en besvikelse i alldeles för tidigt skede av turneringen. Tränare Wenger blev (återigen) ifrågasatt på grund av sin upprepade oförmåga att ta Arsenal hela vägen i olika turneringar. Arsenal fortsatte krisa även efter Champions League-exiten genom att floppa i Premier League. Det sjundeplacerade laget är nästan utan möjlighet att nå topp-4 i ligan, vilket motsvarar ännu en stor besvikelse. "Wenger out" börjar bli ett slagord mer för breda massan än ett fåtal fans.

Arsenal lyckades förvisso vinna helgens FA-cupsemifinal mot Manchester City. Välbehövligt och nästan nödvändigt. Frågan är hur mycket det är värt. Arsenal-spelet var knappast det bästa supportrarna sett och marginalerna var små. Viktigast av allt inför denna match: det krävdes förlängning. Arsenal har bara fått två vilodagar efter den förlängningsmatchen för att ladda för Leicester.

Leicester åkte ur Champions League med äran och hedern i behåll. Laget gick till kvartsfinal mot Atletico Madrid där det blev totalt 1-2-förlust över två matcher. Ingen kunde begära något mer av det alltjämt relativt lilla fotbollslaget. Ligaspelet har gått avsevärt bättre på sistone efter Ranieri lämnade klubben. Färske tränaren Shakespeare har lett Leicester till 5-1-1 på sju ligamatcher. Urstarkt facit jämfört med vad som annars var fallet i höstas och tidigt i våras.

Leicester har fortfarande en del jobb att reda ut för att säkra kontraktet då det skiljer sex poäng ner till strecket. Laget har fått en optimal uppladdning. Gästernas senaste match var förra tisdagens 1-1-match mot Atletico Madrid. Leicester har därefter haft hela sju dagars vila och fokus på denna match.

Ett formstarkt, utvilat och högmotiverat Leicester har stora möjligheter att sätta käppar i hjulet för Wengers drömmar om att klättra i ligatabellen. Leicester spelas med attraktiva Asian Handicap +1.00 till 2.12!

Fotboll

Arsenal – Leicester

 • Postad:
  26 apr 2017
  17:48
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +1.00 (AH)
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,15
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  26 apr 2017
  20:45
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td