Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Leganes – Las Palmas

Motivation är ofta älskvärt, men blinda kärleken kan skapa (odds)obalans!

"Leganes har mer att spela för - Leganes bara vinner!" Ungefär så verkar marknadens ryggradsreaktion vara inför kvällens match Leganes-Las Palmas. Undertecknad köper till fullo argumentet att Leganes har en starkare tabellmorot att knapra på. Undertecknad är också medveten om att Las Palmas kommer till spel med reserver. Det betyder dock inte att Leganes plötsligt överkommit alla prestationsproblem, vilket marknaden tycks ha glömt.

Hårda fakta är att Leganes precis som väntat hör hemma i tabellens nedre skikt. Experterna tippade till och med laget under strecket. I nuläget är distansen tre poäng ovanför strecket, men det inte med någon mersmak. Leganes har agerat tveksamt på senaste tiden med ingen seger på länge och fyra raka förluster.

Senaste 1-2-förlusten mot Villarreal var spelmässigt oturlig, men symptomatiskt: uddlösa Leganes drar sällan längsta strået i matcher som är spelmässigt jämna. Det saknas en målskytt av rang. Bäste målskytten Szymanowski (5 mål) är skadad så ikväll står det mesta hoppet till toppanfallaren Angel Guerrero. Toppanfallsplatsen till trots och trots 1844 minuters spel har han bara 4 mål. Hela Leganes lider av enorm måltorka, vilket illustreras tydligt i hemmastatistiken: 14 gjorda hemmamål på 16 hemmamatcher. Vad är det för genomuselt facit? Facit av ett lag som definitivt "bör" behöva strida för kontraktet hela vägen in.

Las Palmas har ett bedrövligt resultatmässigt bortafacit som tynger, men det är inget som bör stanna långsiktigt. Laget har parallellt med bortabesvikelserna gjort flera fina hemmainsatser. Största skälet att det har gått så dåligt borta för Las Palmas är att deras backlinje inte kan hantera etablerat spel emot sig. Leganes etablerade spel - och avsaknad av spets - är mycket mildare och kommer troligtvis att hanteras väl av Las Palmas.

Las Palmas saknar ett gäng ordinarie spelare idag. Backen Michel är avstängd, anfallaren Livaja avstängd, backen David Garcia vilad och trion Boateng/Vicente Gomez/Viera skadade. Ser man till tillgängligt material så är det fortfarande så att Las Palmas har gott om kvalitet att blanda ihop en elva med. Det är inte för inte Las Palmas är ett av ligalagen med störst bollinnehav. Las Palmas är kollektivt skickligt på passningsspel och har utöver ordinarie startelvan en handfull nästintill lika bra och väldrillade bänkspelare. Bänkspelarna får chansen här och de är i sin tur taggade att visa upp sig.

Det ska mycket till för att ett mer kvalitativt lag ska stå i Asian Handicap +1.00 @2.08 som Las Palmas gör. Betydligt mer än vad gällande villkor ger. Spela på det bättre laget till det höga oddset!

Fotboll

Leganes – Las Palmas

 • Postad:
  26 apr 2017
  18:24
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +1.00 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,08
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  26 apr 2017
  20:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: Spanien
 • Liga: Primera Divison
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td