Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Dubbla + hcp

Spel Nr1:

Grizzlies +14.5 @ 1.44
Jazz +8.5 @ 1.37

Totalt odds: 2.02 @ bet365

Insats: 8 Units


Motivering:

Jag trodde inte att Grizzlies skulle orka resa sig efter storförlusterna i game 1+2 borta mot Spurs utan det kändes som starka Spurs skulle kunna städa av denna serien snabbt och enkelt. Det är bara att inse att man hade fel och det är inga konstigheter med det för fel har man ibland. Det så evigt kämpande Grizzlies har bjudit upp till rejält fight och har nu utjämnat serien till 2-2 efter en klar seger i game 3 och nu senast så vann man i OT.

Serien vänder nu tillbaka till San Antonio och jag tror inte att Grizzlies lägger sig ner och dör nu när man kämpat sig till 2-2. Jag tror inte heller att Spurs spel nu bara stämmer för man är på hemmaplan. För ser man till grundserien så är Spurs lika bra borta som hemma och det är aldrig så att Spurs ger bort matcher på grund av slarv eller underskattning utan det är så att Grizzlies verkligen höjt sig och förtjänat vinsterna i game 3+4.

Segern i game 4 är extra imponerande anser jag. Grizzlies hade 22 turnovers mot Spurs 9 och Spurs superstjärna Leonard var bäst i matchen med sina 43 poäng, ändå är det Grizzlies som kämpar sig till segern och utjämnar serien till 2-2.

Matchen förväntas också bli lowscoring vilket gör att ett högt hcp är ännu mera värt. För det är svårare att vinna med 15+ poäng i en match som förväntas innehålla 185 poäng än i en match som förväntas innehålla 225 poäng. Det är svårt att det rinner iväg i en match där inget lag når 100 poäng eftersom oavsett hur dåliga man är så kommer man ju ändå göra en hel del poäng i en sport som basket.

Visst ska Spurs vara favorit i kraft av hemmaplan men jag tycker man är alldeles för stor favorit. Grizzlies har visat att man kan bjuda upp till dans och jag tror det är stora chanser att vi får se ännu en stenhård match mellan lagen likt den i game 4 och Spurs är nog lite oroliga nu när Grizzlies kommit igång. +14.5 känns mycket bra i en match som har stora möjligheter att bli väldigt jämn!


------------------------------------------------------------------

Spurs kanske ska vara favorit i matchen ovan, det ska inte Clippers enligt mig.

Även denna serien står 2-2 där lagen vunnit varsin bortamatch så här långt. Senast var det Jazz som vann med 7 poäng på hemmaplan.

Clippers har åkt på ett enormt stort avbräck då lagets superstjärna Blake Griffin skadat sig och kommer missa resten av säsongen. Han missade en del av grundserien och man såg genast hur mycket sämre Clippers blev. Han saknas nu igen och tyvärr så innebär det också att Clippers säsong är över då man inte kommer kunna hota rejält i slutspelet längre.

Mycket ansvar faller nu på lagets guards, Paul, Redick och Crawford att leverera framåt vilket dom kan i sina stunder men det blir ett betydligt mer osäkert spel när guardsen ska bära laget kontra om Griffin kan dominera under korgen.

Utöver det så har Jazz fått tillbaka en av sina viktigaste spelare i form av centern Gobert som missade dom 3 första matcherna men gjorde comeback i game 4.

Så Clippers har tappat sin offensiva kraft under korgen och är rejält försvagade samtidigt som Jazz fått tillbaka en av sina bästa spelare som brukar dominera under korgen.

I mina ögon så är Jazz favorit i denna matchen med rådande förutsättningar och att då få +8.5 på Jazz känns som ett lysande spel.

Clippers kan med tur och lite skicklighet kriga sig till en seger men jag har mycket svårt att se hur Jazz ska förlora med stora siffror i denna matchen där man utan tvekan är det starkare laget så som saker och ting utvecklat sig senaste dagarna.


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Dubbla + hcp

 • Postad:
  25 apr 2017
  15:34
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 8,00
 • Odds: 2,02
 • Bet365
 • Datum:
  26 apr 2017
  03:00
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td