Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Get A Winner – Övriga

Gävle lopp 8:
Här väljer vi att spela nummer 6 Get A Winner som har två lopp i kroppen efter vila och har varit bra i båda årets starter. Han står på tur för seger och nu mot lättare gäng så tror vi att han har bra chans att lösa detta oavsett position. Det lär bli hård körning från start vilket gynnar vårt spel som lever på styrkan. Det aviserar offensivt upplägg och vi blir inte förvånad om Ulf Eriksson tidigt skulle sitta i ledningen då vi har svårt att se någon vilja svara honom. Men vi säger toppchans oavsett position i detta gäng och vi väljer att spela 5 units till 2,70, utan att tveka!
Trav

Get A Winner – Övriga

 • Postad:
  27 apr 2017
  16:55
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,70
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  27 apr 2017
  20:52
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td