Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Over + minus hcp

Spel Nr1:

Wizards - Hawks = OVER 204 @ 1.43
Celtics -2.5 @ 1.39

Totalt odds: 2.04 @ bet365

Insats: 7 Units


Kort motivering:


Samtliga 4 matcher mellan Wiz - Hawks har slutat med minst 210 poäng och jag tror inte vi får se någon större scenförändring idag. 100+ för båda lagen känns troligt, precis som tidigare och Wizards på hemmaplan bör kunna innebära högre tempo och mer poäng än när mer defensiva Hawks hade hemmaplan. Köpa ner linan hela 8 poäng känns mycket bra i en match där det är stora chanser att båda lagen når 100+. Räcker väl nästan så, tror vi får se liknande matcher som tidigare och vi får bra edge när vi köper linan anser jag.


---------------------------------------

Konstig serie mellan Celtics - Bulls där bortalagen vunnit samtliga 4 möten så här långt.

Bulls kunde ta vara på Celtics tragedi inför slutspelet och kunde därför knipa dom första 2 bortamatcherna ganska enkelt. Därmed hade Bulls gyllene läge att skaffa sig ett fint resultat i hemmamatcherna i game 3+4 men man förlorade båda dessa och är nu klar underdog igen.

Jag tror inte Bulls kommer kunna vända på steken igen. Man vann i början av serien för att Celtics inte var i balans utan hade stor sorg när lagets bästa spelare förlorat sin syster i en olycka precis inför slutspelet.

Frågan var om Celtics skulle komma igång vilket dom nu gjort och det finns därför ingen möjlighet för Bulls att få något gratis igen eftersom Celtics börjat spela bra.

Ingen tvekan om att Celtics är bättre än Bulls och frågan var som sagt bara om Celtics skulle vakna eller inte. Nu när dom vaknat så tror jag Bulls får mycket svårt att stå emot här då Celtics normalt är mycket starka på hemmaplan och publiken lär vara rejält laddade nu när hemmalaget är i förarsätet igen i denna serien trots den usla inledningen.BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Over + minus hcp

 • Postad:
  26 apr 2017
  22:31
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,04
 • Bet365
 • Datum:
  27 apr 2017
  00:00
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td