Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

DH Austin – Turneringsspel

Spel Nr2:

G2 vinner Dreamhack Austin @ 2.30 (188bet) ... Insats: 7 Units


Motivering:

Det franska superlaget hade det ganska tufft inledningsvis vilket gjorde att många skrek fiasko direkt men det är helt enkelt så att det tar lite tid att spela ihop ett lag innan det blir bra.

Nu har laget haft några månader på sig att spela ihop sig och det har sett riktigt bra ut på slutet. Senaste veckorna har man vunnit hela 27 av 33 matcher och på slutet har man slagit motståndare av absolut bästa klass.

Motståndet i denna turneringen är inte i närheten av att vara i bästa klass utan utöver G2 så är det mest lag på mellannivå och dom lagen som har lite kapacitet har inte sett bra ut på slutet.

Hellraisers är enligt oddsen största utmanaren men man kommer in här med 8 raka förluster och precis som alla andra lag så har man inte en enda spelare som skulle ta plats i G2's lineups.

Heroic överraskade oss alla i Katowice men har sedan kommit ner på normal nivå och kommer in till denna turneringen med 9 förluster senaste 13 matcherna.

Gambit kommer näst på oddslistan och det här är nog laget som är största utmanaren enligt mig då det finns kapacitet hos Gambit men man verkar inte riktigt räcka till mot dom allra bästa lagen.

G2 är enligt mig storfavorit i denna turneringen då inget annat lag är i närheten av samma nivå när man jämför spelare för spelare. G2 är också det laget som kommer in med bäst form till denna turneringen och jag tror nog hela känslan i laget är att det börjar bli dags att plocka hem lite titlar med detta relativt nykomponerade franska superlaget.

Allt annat än seger i denna turneringen måste ses som ett fiasko för G2 och detta måste vara en av dom lättare titlarna att ta på förhand eftersom inget annat topplag är med här utan G2 står i en klass för sig. En turneringsvinst här skulle ge G2 en bra boost inför dom många kommande turneringarna under sommaren där G2 ska fortsätta klättra och bli det topplaget som alla förutspådde när man komponerade ihop denna superlineupen för några månader sedan.

När G2 nu också bör vara hungriga efter en titel och visa vad dom kan så bör också motivationen vara på en hög nivå som gör att G2 bör vinna denna turneringen ganska komfortabelt tror jag och chanserna är betydligt högre än vad oddsen indikerar här då G2 kommer vara storfavorit i varenda match!


BOL!
E-Sports

DH Austin – Turneringsspel

 • Postad:
  28 apr 2017
  13:51
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: Annat
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,30
 • Bolag: 188bet
 • Datum:
  28 apr 2017
  18:00
 • Sport: E-Sports
 • Land: USA
 • Liga: Counter Strike
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td