Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Diamanten – Övriga

Åby lopp 8:
Fina sportsliga lopp ikväll på Åby och vi har hittat ett spel i V64-5 lika med Dagens dubbel 1 där vi tror 8 Diamanten har en bra vinstchans. Hästen gjorde årsdebut senast efter återkommit efter en kortare sektion i Frankrike i slutet av förra säsongen. Hästen gjorde ett kanon lopp där han fick gå utvändigt om ledaren och höll bra men kom inte förbi sista biten. Klockan visade ända 1.10,0 sista 800 och insatsen var femstjärnig. Han borde vara framflyttad rejält med det loppet i kroppen och trots han riskerar tuff resa även denna gång, så tror vi han vinner detta. Vi kliver in med 3 units till 3.25, utan att tveka!
Trav

Diamanten – Övriga

 • Postad:
  28 apr 2017
  15:15
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 3,00
 • Odds: 3,25
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  28 apr 2017
  20:52
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td