Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Over + Over

Spel Nr1:

Bucks - Raptors = OVER 187 @ 1.41
Grizzlies - Spurs = OVER 182 @ 1.41

Totalt odds: 2.05 @ bet365

Insats: 7 Units


Kort motivering:


Spelade överspelet i denna serien senast när Raptors då vann 118-93 och det känns som Raptors offensiv sakta men säkert börjat hitta rätt mot luriga Bucks. Jag tror Raptors har mycket goda chanser att nå 100 poäng igen och Bucks har kniven mot strupen här då man måste vinna för att inte åka ut vilket gör att dom kommer göra allt för att hänga med.

Som jag skrev i senaste reken så snittade båda dessa lagen närmare 210 poäng under grundserien men denna slutspelsserien har kantats av konstiga matcher där lagen verkligen varit klena.

Senast såg det mer normalt ut och med denna låga linan så har vi mycket god marginal då spelet kan sitta även om skyttet skulle vara uselt. Jag tror denna toppar 200 poäng igen!



-----------------------------------------------------------------


Jag väljer att plocka överspelet i match 6 mellan Grizzlies - Spurs istället för att köpa upp linan på Grizzlies. Det är ganska stor skillnad på +14.5 som vi fick senast och +9.5 som vi får idag och som sagt så finns fortfarande känslan av att Spurs har ett par nivåer till jämfört med Grizzlies och frågan är bara om man får ut det eller inte. Risken finns att det stämmer för Spurs och då får Grizzlies det svårt, men det är också mycket möjligt att Grizzlies återigen grindar sig till en tajt match.

Överspelet tycker jag känns bättre till denna otroligt låga linan. Ser man till dom 5 matcherna som spelats hittills så ligger faktiskt snittet på 201.4 poäng per match. 4 av 5 matcher har gått över 193 poäng och ändå får vi en grundlina på 189.5 idag. Senaste matchen var också mest highscoring hittills med 219 poäng och matchen som gick under denna linan landade på 178 poäng med uselt skytte från Grizzlies och ändå var det ganska nära linan vi får här.

Tycker linan känns alldeles för låg här i en måstematch för Grizzlies där det kan bli mycket foulande i slutet. 4 av 5 matcher har gått över grundlinan vi får idag, när vi då köper ner linan så räcker det om lagen toppar 90 poäng vilket man gör väldigt ofta i NBA!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Over + Over

  • Postad:
    27 apr 2017
    18:08
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 7,00
  • Odds: 2,05
  • Bet365
  • Datum:
    28 apr 2017
    01:05
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td