Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Over + ML

Spel Nr1:

Hawks - Wizards = OVER 202 @ 1.40
Jazz ML @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365

Insats: 8 Units


Kort motivering:

Som sagt, skrev en hel del om dessa matcherna senast och det blir lite tjatigt att dra allting igen utan det blir riktigt kort denna gången och den som är intresserad av att läsa mer tankar kan gå tillbaka till tidigare rekarna.

En konstig avslutning senast gjorde att totalen landade på 202 poäng men det kunde lika gärna varit 212 om saker och ting varit mer normala i slutet av matchen.

Samtliga 5 matcher hittills har innehållit minst 202 poäng och snittet ligger på 211.8 poäng över dom 5 matcher som spelats. Återigen mycket goda chanser att båda lagen gör 100+ och det är större chans att denna når 220 än att den stannar under 200 enligt mig. Tidigare matcher indikerar också det då samtliga matcher som sagt nått minst 202 poäng hittills. Nu är det också vinna eller försvinna för Hawks vilket kan leda till extra foulande i slutet för att behålla chansen att spela vidare denna säsongen.


---------------------------------------------------------------


Jazz med Gobert tillbaka är enligt mig klart starkare än Clippers som nu saknar Griffin. Senast hade Jazz ledningen hela vägen i andra halvlek och segermarginalen kunde varit betydligt större än dom 4 poängen som det tillslut blev. Nu är det hemmaplan för Jazz och man lär göra allt för att undvika en lurig game 7 borta i LA och då krävs det seger här. Jag tror Jazz har goda chanser att ta sig vidare ikväll och oddset är generöst enligt mig.BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Over + ML

 • Postad:
  28 apr 2017
  13:48
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 8,00
 • Odds: 2,01
 • Bet365
 • Datum:
  29 apr 2017
  01:35
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td