Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Southampton – Hull

Silva är som guld för Hull!

Det är en stor skillnad i tabellmässigt motivationsläge mellan Southampton-Hull. Trots det har det närmast kroniskt marknadsöverskattade Southampton utmålats till stor oddsfavorit. Fyndläge finnes!

Southampton befinner sig tryggt i mittenskiktet och kommer varken att skaffa sig någon plats ut i Europa eller åka ur Premier League. Visst intygar tränaren att laget ska försöka hamna så högt som möjligt, men vad annat ska han säga än det? Southamptons två senaste insatser har speglat att det inte är supersatsning eller superform för Southampton. Det blev klara förluster både mot Manchester City och Chelsea med totalt sju insläppta Southampton-mål.

Hull är blott två poäng ovanför strecket och behöver poäng väldigt mycket. Sistnämnda märktes definitivt senast i 2-0-vinsten hemma mot Watford. Hull drabbades av utvisning redan i 25:e minuten vid 0-0. Trots spel i tio mot elva resten av matchen lyckades Hull lösa tre oerhört viktiga poäng i bottenstriden.

Hull har sett ut som ett delvis nytt gäng sedan tränaren Marco Silva tog över i januari. Hull har förutom bättre spel även konkret förbättrat poängsnitt på våren jämfört med i höstas. Även om framgångarna mest har kommit hemma (Hulls bortafacit är svagt) så är det möjligt att räkna in "Silva-effekten" för alla matcher, inklusive bortamatcher. Lagets senaste vinst trots utvisning lär spä på medgångskänslan ytterligare något snäpp.

Det här är inte första gången oddsmarknaden överskattar Southampton denna säsong och det är lika roligt varje gång. Ett mer tabellmotiverat, formstarkt och tränarförstärkt Hull ska spelas med läckert plushandikapp!

Fotboll

Southampton – Hull

 • Postad:
  29 apr 2017
  14:26
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +1.00 (AH)
 • Insats: 7,00
 • Odds: 1,88
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  29 apr 2017
  16:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td