Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Spring Erom – On Track Piraten

Åby lopp 11:
Vi har gått igenom omgången och hittat ett spel i Olympiatravs-finalen. Vi väljer att spela 1 Spring Erom före 9 On Track Piraten. Spring Erom har visat fin form på slutet och den 12-åriga krigaren verkar aldrig ge upp. Han svarar för bra prestationer varje start och följer med mot alla motstånd. Han har lottats till ett perfekt innerspår då han kommer få ett fint lopp längs sargen. Det snackas om eventuellt första jänkarvagn också vilket känns mycket spännande. Han är rask ut första biten och borde sämst hamna i tredje invändigt. Med ett lopp på innerspår borde han sluta i den främre träffen och ha bra chans att vara före On Track Piraten i mål som vi tycker visade klart formtapp senast och vi ställer oss mycket tveksamma till dagsformen. Det aviserar skoryck som är ett klart plus men bakspår i dessa lopp är alltid besvärligt och vi tror inte den kära piraten slås om någon framskjuten placering. Vi tycker spelet känns klockrent och vi väljer att spela 5 units till 2.10, utan att tveka!
Trav

Spring Erom – On Track Piraten

 • Postad:
  28 apr 2017
  13:52
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,10
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  29 apr 2017
  18:42
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: H2H

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td