Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Manchester United – Swansea

Man ska inte vara blyg - Swansea luggar ett slitet United?

Matchen Manchester United mot Swansea har stor vikt. Båda lagen vet med sig att en eventuell seger är guld värd. För Man Utd gäller det att komma ikapp Man City som ligger en poäng ovanför. För Swansea skiljer det tre poäng från aktuell placering precis under strecket till Hulls placering närmast ovanför strecket.

Man Utd har varit nästintill oslagbart under vårsäsongen. Faktum är att laget tagit minst kryss i alla Premier League-matcher utom förlusten mot Hull 26/1. Parallellt med det har Man Utd även gått obesegrat genom Europa League-matcher. Räknar man både matcher i Premier League och Europa League så är Man Utd uppe i 14 raka matcher utan förlust. Det är givetvis brutalt starkt.

Man Utd:s allra senaste matchinsats var en solid försvarsprestation genom 0-0-match borta mot den närmaste rivalen (både geografiskt och tabellmässigt) Man City. Det är dock långtifrån optimalt läge för Man Utd till den här matchen. Laget spelade nänmnda Man City-match i torsdags så det har bara varit två vilodagar emellan den matchen och denna söndagsmatch. Man Utd har "dubblerat" på liknande sätt under många veckor denna vår och det sliter. Skadelistan har utökats till åtta namn: Fosu-Mensah, Smalling, Jones, Rojo, Pogba, Mata, Wilson och Ibrahimovic. Dessutom är Fellaini avstängd från spel.

Swansea har enbart haft fokus på Premier League under vårsäsongen. Resultaten har gått upp och ner, men intrycket är trots allt ganska så tydligt: det är mer ordning och reda på Swansea nu än det var under höstsäsongen. Swansea har mått bra av färske tränaren Paul Clement. Statistiken ger också visst understöd till intrycket: Clements Swansea har vunnit sex av de 15 Premier League-matcherna under Clement. Hans aktuella vinstprocent (40%) är den bästa Premier League-vinstprocenten av klubbens huvudtränare i modern tid.

Sist men inte minst: Swansea har haft betydligt bättre uppladdningsschema. Lagets senaste match spelades 22:a april mot Stoke. Man Utd har under samma tid som Swansea laddat upp i lugn och ro spelat två intensiva matcher (Burnley 23:e april, Man City 27:e april). Det är närmast löjligt stor skillnad, vilket givetvis ger Swansea ett stort försprång i att klara plushandikappet. Spela Swansea med Asian Handicap +1.25!

Fotboll

Manchester United – Swansea

  • Postad:
    30 apr 2017
    05:30
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: 2 +1.25 (AH)
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,93
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    30 apr 2017
    13:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td