Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

St. Louis Cardinals (M. Leake) – Cincinnati Reds (B. Arroyo)

Spel Nr1:

Cardinals -1 @ 1.88 (sbobet) ... Insats: 7 Units


Kort motivering:

Saker och ting börjar ordna upp sig i NL Central där dom förväntade lagen nu klättrat till toppen efter en oväntad inledning på säsongen.

Reds är ett av ligans sämsta lag men inledde säsongen överraskande bra men nu har raset kommit då man förlorat 8 av dom senaste 9 matcherna och man är nu sist i divisionen som väntat. Här startar man med gubben Bronson Arroyo som nu fyllt 40 och inlett denna säsongen med en ERA på 6.86 över 4 starter vilket är uselt.

I hans första match för säsongen mötte han just Cardinals som han stöter på idag och det var riktigt tufft för Arroyo då eftersom han släppte till 6 runs på 4 innings i en match som Cardinals vann 10-4. Den segern är Cardinals största hittills denna säsongen och dom 10 runsen man gjorde mot Reds och Arroyo i den matchen är det mesta man gjort hittills denna säsongen.

Cardinals inledde säsongen överraskande klent, precis tvärt om jämfört med Reds. Även här har saker och ting ordnat upp sig då Cardinals nu vunnit 9 av sina senaste 11 matcher och har klättrat upp i divisionen och ligger nu endast bakom regerande mästarna Cubs.

Mike Leake som startar för Cardinals har inlett denna säsongen riktigt bra med att endast ha släppt till 4 runs över 27.1 innings fördelat över 4 starter hittills. Hans ERA ligger därför på låga 1.32 och WHIP på 0.88 vilket är bland det bästa i ligan just nu.

Cardinals är i grym form och har en riktigt bra pitcher med god form på kullen. Reds är i usel form och har en klen pitcher på kullen som blev krossad när han mötte just dagens motståndare för några veckor sedan.

Jag tycker allt talar för att Cardinals vinner denna matchen mycket enkelt på hemmaplan!


BOL!
Baseball

St. Louis Cardinals (M. Leake) – Cincinnati Reds (B. Arroyo)

 • Postad:
  30 apr 2017
  12:52
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 1 -1
 • Insats: 7,00
 • Odds: 1,88
 • Bolag: sbobet
 • Datum:
  30 apr 2017
  20:15
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här