Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Minus & plus hcp

Spel Nr1:

Cavaliers -1.5 @ 1.40
Rockets +10.5 @ 1.41

Totalt odds: 2.03 @ bet365

Insats: 7 Units


Motivering:

Cavaliers kunde växla upp ett par nivåer nu när det blev slutspel vilket också kanske var ganska väntat eftersom stjärnorna i Cavs mer eller mindre ser hela grundserien som en transportsträcka inför kommande slutspel. Lebron James har ju i många år talat om att det är otroligt mycket viktigare att komma in i slutspelet friska och fräscha än att slåss om olika seedningspositioner under grundserien. 4-0 mot Pacers var övertygande och framförallt offensiven var otroligt bra.

Raptors hade enligt mig oväntat stora problem mot Bucks. Med alla stjärnor tillgängliga så trodde man att Raptors skulle kunna leverera på en hög nivå nu i slutspelet men det var sisådär mot Bucks i första rundan. Man lyckades dock vända 1-2 underläge till 4-2 vinst i serien men det såg som sagt ganska klent ut många gånger.

Lagen möttes 4 gånger under grundserien. Cavaliers vann dom 3 första mötena där lagen spelade för fullt, Raptors lyckades vinna den sista matchen i grundserien som var mot just Cavs där samtliga stjärnor vilades i Cavaliers och det blev en konstig match som inte betydde något för Cavaliers.

Det är ingen tvekan om att Cavaliers har en klart högre nivå än Raptors vilket vi också fick se under första rundan av slutspelet. Tycker linan är för lågt satt här då Cavaliers offensiv visat riktigt fin form i slutspelet så det kan mycket väl rinna iväg om Raptors inte spelar lysande.

En annan faktor är att Raptors är rekorddåliga i första matcher av en slutspelserie, man har 11 förluster på 12 matcher i game 1 av en slutspelserie och det är sällan som man är bäst direkt mot ett nytt lag utan man brukar kunna grinda sig till segrar när man känt på varandra några matcher.

Cavaliers på hemmaplan är en otroligt tuff uppgift och Raptors måste upp flera nivåer om dom ska kunna hålla denna matchen jämn, jag tror inte det sker utan Raptors kan torska denna stort.


-----------------------------------------------------------------


Även i denna serien så går jag med det laget som jag tyckte såg klart starkast ut i första rundan.

Rockets vann 4-1 mot Thunder och lyckades överleva ligans bästa scorer i form av Westbrook. Nu blir motståndet lite annorlunda i form av Spurs som är mer ett lagbygge. Tycker dock fortsatt att Rockets har riktigt hög kapacitet och deras offensiv sviker sällan vilket gör att man är med i nästan alla matcher.

Spurs hade mer problem mot Grizzlies än vad jag trodde men man går vidare 4-2 tillslut efter att man spelade bättre efter 2-2 läge i serien. Spurs har spelat bättre än så tidigare under säsongen och frågan är om vi får se det nu mot tuffare motstånd. Jag tycker det känns tveksamt.

Lagen möttes 4 gånger under grundserien och samtliga matcher var otroligt jämna. Segermarginalerna blev 2, 2, 2 och 6 poäng i dom 4 mötena där Spurs vann 3 matcher men vinsten Rockets tog var på bortaplan som man spelar på idag.

Tycker det känns som det är stor chans att vi får se en mycket jämn match här precis likt dom i grundserien. Rockets känns aningen bättre rent formmässigt om man ser till hur lagen presterade i första rundan vilket gör att det lutar än mer åt detta höga hcp:et på bortalaget.


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Minus & plus hcp

  • Postad:
    01 maj 2017
    20:35
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 7,00
  • Odds: 2,03
  • Bet365
  • Datum:
    02 maj 2017
    01:05
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td