Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

IEM Sydney – Första omgången

Spel Nr1:

North vinner vs. Optic @ 1.35
SK vinner vs. ViCi @ 1.12
Astralis vinner vs. Chiefs @ 1.05
FaZe vinner vs. Renegades @ 1.20

Totalt odds: 1.91 @ betsson/nordicbet/betsafe

Insats: 7 Units


Motivering:

Man skulle kunna ge sig på hcp spel på dessa matcherna också men det blir så höga linor då vilket gör att felmarginalen blir väldigt liten många gånger och dom överlägsna lagen bryr sig ibland inte om dom vinner 16-5 eller 16-11. Därför väljer jag att spela raka segrar i en kombo istället då det ska mycket till om något av dessa lagen förlorar inledningsmatchen enligt mig.

Dom låga oddsen kräver nästan ingen motivering. Klasskillnaden är så enorm där så att det krävs århundradets skräll om Chiefs som ingen utanför Australien hört talats om skulle vinna mot världsettan Astralis. Århundradets ska ske nån gång såklart, men jag tror helt enkelt inte att det sker nu i denna stora turneringen.

Till dom högre oddsen så gillar jag värdet ordentligt där. North ser bättre och bättre ut nu när man kunnat spela in Aizy istället för Rubino nu i några månader och formen på slutet är otroligt bra. Senast så krossade man NiP med 16-3 och 16-1. Som jag sagt tidigare så tar det ofta lite tid att få ihop spelet med en ny spelare och när man ersatte sin sämsta spelare Rubino med Aizy så var det ett klart steg i rätt riktning även om saker och ting inte funkar direkt. Norths form är bra och jag tror man kommer kunna utmana i världstoppen ordentligt framöver nu när man börjar få ihop laget ordentligt.

Optic kommer in till denna turneringen med en hel del problem då man får spela med sin coach som kanske egentligen inte håller på denna nivån. Man har gjort om en del i laget senaste månaderna och det är inte alls samma lag som skördade framgångar mot slutet av 2016.

Dessa lagen möttes i dreamhack masters Las Vegas i mitten av februari och det var precis när Aizy var ny i North och Optic spelade med Hiko som stand-in. Då var North klar bättre och vann matchen. I dagsläget är det ännu större fördel North anser jag då man spelar riktigt bra för stunden och spelet med Aizy börjar sitta perfekt nu samtidigt som Optic saknar spelare och får spela med sin coach som inte är i närheten av tillräckligt bra normalt sett för denna typen av motstånd.


Renegades är det Australiensiska laget med högst ranking men även dom har genomgått lite förändringar i laget på slutet och det har inte sett så bra ut i senaste matcherna där man förlorat mot klent motstånd.

Problemet för Renegades är att man går upp mot världens hetaste lag just nu då FaZe verkligen fått till spelet med nyförvärvet i form av superstjärnan NiKo som nu fått några månader med laget. FaZe vann senaste storturneringen i Ukraina och har nu vunnit 11 av sina senaste 12 matcher, enda förlusten på OT mot glödheta mousesports.

Renegades är väldigt osäkra inför denna turneringen samtidigt som FaZe är världen bästa lag för stunden vilket gör att skillnaderna mellan lagen nu är större än någonsin tidigare och betydligt större än vad oddsen indikerar anser jag.

Det känns som storfavoriterna kommer ha mycket enkla matcher i första omgången här och jag tror inte att något av dom sämre lagen kommer kunna ta en vinst mot något av dom bättre under hela denna turneringen utan det är upplagt för supermöten i semifinalen och finalen mellan världens 4 bästa lag för stunden, fram tills dess känns det mest som en transportsträcka.


BOL!
E-Sports

IEM Sydney – Första omgången

  • Datum:
    03 maj 2017
    05:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: Australien
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td