Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Optic – Chiefs

Spel Nr2:

Optic -4.5 rundor vs. Chiefs @ 1.98 (188bet) ... Insats: 6 Units


Motivering:

Optic stod emot mycket bättre mot North än vad jag trodde. När man sedan mötte luriga ViCi i andra rundan så vann man utan problem med 16-8 och nu får man en riktigt drömmatchup i tredje rundan när man stöter på turneringens sämsta lag som oväntat är 1-1. En seger här skulle ge Optic ett lysande läge då man är 2-1 och har då sedan 2 chanser att ta sig vidare till slutspelet. Formatet är att om man år 3 segrar är man vidare, får man 3 förluster är man ute. Skulle Optic förlora här och gå 1-2 så är chanserna minimala att man går vidare.

Chiefs hade som väntat ingen chans mot Astralis i första rundan utan förlorade 5-16. I andra rundan fick man den roliga lottningen att man skulle stöta på sina landsmän i Renegades som ses lite som storebror i den matchupen. Renegades är dock otroligt klena nu när man gjort om i laget nyligen och spelet sitter inte alls där för stunden vilket gjorde att Chiefs kunde köra över dom fullständigt. Det blev också lite snöbollseffekt när Chiefs fick en lysande start och lyckades vinna alla tajta dueller i börja vilket gjorde att Rengeades fick lite panik och hela spelplanen bröt ihop och ingenting stämde. Med den turbulenta tiden som varit i Renegades så kunde man inte ta sig samman när det började gå utför mot en normalt mycket sämre motståndare än dom själva.

Det känns som bolagen har överreagerat på Chiefs enkla seger mot Renegades. På pappret ser den övertygande ut men faktum är som sagt att Renegades är otroligt klena nu och ingenting stämde i den matchen.

Optic har spelat bättre än väntat och har normalt flera nivåer mer än spelarna i Chiefs. När resultaten i det Australiensiska derbyt blev som det blev så kanske bolagen tror att Chiefs är bättre än vad någon kunde ana. Jag tror istället att man kommer ner på jorden rejält nu när man möter ett bättre motstång och Optic kunde ju hänga med bra mot North så man bör därför vinna denna matchen enkelt.

Hade lagen mötts i första rundan hade nog linan varit 6-7 i denna matchupen men nu skräms den ner en del vilket mig är felaktigt då klasskillnaden mellan lagen är stor.


BOL!
E-Sports

Optic – Chiefs

  • Datum:
    04 maj 2017
    06:10
  • Sport: E-Sports
  • Land: Australien
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td