Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Minus & plus hcp

Spel Nr1:

Cavaliers -2 @ 1.40
Rockets +10.5 @ 1.41

Totalt odds: 2.03 @ bet365

Insats: 7 Units


Kort motivering:

Jag gick igenom dessa serierna inför game 1 och då var vi verkligen rätt ute då både Cavaliers och Rockets krossar sina motståndare. Ny match nu och det är såklart inte säkert att det blir samma matchbilder denna gången men jag tycker det är väldigt underligt att bolagen endast reagerat genom att ändra linan 0.5 på Cavaliers, i Rockets är den detsamma.

Vidhåller fortsatt att Raptors är långt ifrån sin bästa nivå och jag tror inte man kommer rå på Cavaliers i game 2 heller. Vi har sett flera gånger redan i slutspelet hur det blir helt andra matcher i game 3 när man skiftar hemmaplan och det är nog för då med publiken i ryggen som Raptors kan störa Cavaliers enligt mig. Linan är väldigt låg och jag anser att den blir riktigt bra när vi köper ner den till -2. Raptors stjärnor är långt ifrån sin högsta nivå och rollspelarna där bakom spelar heller inte tillräckligt bra för att rå på ett superlag som Cavaliers, framförallt inte på bortaplan.

----------------------------------------------------

Rockets körde över Spurs i game 1 och vi kan väl nästan räkna med en bättre prestation från Spurs i denna matchen. En bättre prestation kan mycket väl innebära att Spurs vinner men denna linan klarar ju Spurs vinst, den klarar till och med klar Spurs vinst. Det enda som inte får ske är att det går från att Rockets utklassade Spurs till att Spurs utklassar Rockets och jag tycker det känns som liten chans att det inträffar så bra som Rockets spelar nu. Det är inte alls säkert att Spurs kan hejda Rockets lysande offensiv denna gången heller och då vinner ju Rockets igen, skulle Spurs få till ett bättre spel och kan sakta ner Rockets så blir matchen säkert jämn ändå och då sitter jag väldigt gärna på ett sånt här högt hcp.


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Minus & plus hcp

  • Postad:
    03 maj 2017
    19:31
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 7,00
  • Odds: 2,03
  • Bet365
  • Datum:
    04 maj 2017
    01:05
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td