Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

ViCi – Renegades

Spel Nr3:

ViCi vinner vs. Renegades @ 3.25 (betsson) ... Insats: 4 Units

Motivering:

Det känns som att denna matchen är heljämn där jag mer än gärna sitter på kinesernas flashiga och ovanliga spelstil som kan vara obekväm för många motståndare.

Detta är också en match mellan lagen som är 0-2 nu vilket innebär att förlorarna här åker ur turneringen.

All press ligger på Renegades då detta är deras hemmaplan och publiken hoppades att dom skulle kunna hänga med bra i matcherna men hittills har man blivit överkörda helt.

Så som Renegades spelar just nu så är denna pressen inte något som gynnar laget då det är långt ifrån samspelt med dom nya spelarna och det verkar inte finnas någon struktur heller som kunde stoppa blödningen i senaste matchen mot Chiefs.

ViCi har som alltid allt att vinna i dom här internationella turneringarna och behöver inte känna någon press alls utan är mest här för att lära sig spela mot bättre motstånd.

Overall är nog Kina ungefär lika bra som Australien på CS:GO för stunden så det är inte så att det är någon större skillnad men båda länderna är långt efter Europa t.ex.

Inget av lagen har varit nära vinst i sina inledande matcher, dock har ViCi mött tufft motstånd samtidigt som Renegades förlorade som stor favorit i senaste matchen.

Det man sett i matcherna så finns det mer ljusglimtar hos ViCi än hos Renegades och det här oddset är på tok för högt enligt mig.

Får ViCi en bra start så är det inte säkert att Renegades kan repa sig denna gången heller och denna matchupen är tveklöst otroligt mycket jämnare än oddsen indikerar!


BOL!
E-Sports

ViCi – Renegades

  • Datum:
    04 maj 2017
    05:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: Australien
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td